Anamaria Prodan a făcut portretul viitorului iubit: „Să-mi ofere cadou un hotel”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut portretul viitorului iubit. Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute impresare din industria sportului. Aceasta se află în acest moment în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, care a ales să își continue viața în brațele altcuiva. Diva, invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, a vorbit despre posibilitatea de a începe o nouă relație și la calitățile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul său partener de viață. Iată ce a declarat sexy-impresara!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este în centrul atenției de câteva luni de zile. Aceasta și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, se află în plin divorț, după ce bărbatul a ales să își continue viața alături de o altă femeie. Sexy-impresara, invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le îndeplinească următorul său partener de viață. Iată ce a declarat diva!

Anamaria Prodan a făcut portretul viitorului iubit: „Să-mi ofere cadou un hotel'Anamaria Prodan a făcut portretul viitorului iubit: „Să-mi ofere cadou un hotel'

Deși în ultima perioadă a tot apărut pe rețelele de socializare alături de bărbați mult mai tineri decât ea, Anamaria Prodan a ținut să explice că niciunul dintre aceștia nu este iubitul ei. Ba mai mult, sexy-impresara are mari așteptări de la viitorul ei partener de viață!

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…’

Citește și: Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul:'Viața mea merge înainte frumos'

Citește și: Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose.Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient’

Anamaria Prodan a făcut portretul viitorului iubit

Anamaria Prodan știe ce își dorește pe viitor! Aceasta a declarat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc că următorul ei partener de viață trebuie să fie un bărbat înstărit din punct de vedere financiar. Diva a punctat chiar că și-ar dori să primească cadou de la acesta un hotel!

„Eu l-am inventat și pe Reghe și eu am cam inventat toți bărbații din viața mea, că nu m-am ales niciodată cu unul șmecher, unul cu bani. Nici nu știu cum e să primești cadouri așa, să vină unul să zică: iubita mea, ți-am luat un hotel!”, a declarat ea în podcastul lui Codin Maticiuc.

După afirmația făcută de divă, atât Codin Maticiuc, cât și Anghel Damian și-au ridicat semne de întrebare. Atunci, actorul a decis să o întrebe pe divă cine este acest bărbat.

Codin Maticiuc: „Sora mea, dar cu cine să fii să-ți ia un hotel?'

Anamaria Prodan: Păi, nu știu, acum să caut. La 50 de ani vreau să termin viața lângă unul puternic, mai puternic decât mine din toate punctele de vedere.

Ba mai mult, aceasta a făcut un portret al bărbatului pe care l-ar accepta în viața ei. Ea a subliniat faptul că nu trebuie să aibă mai mult de 60 de ani și să îi împărtășească pasiunile. Încă un detaliu foarte important este reprezentat de originea acestuia: Anamaria Prodan nu își mai dorește un român!

Anamaria Prodan: Nu. Bărbatul meu trebuie să fie așa: până în 60 de ani, nu e o problemă că are 60 și ceva de ani, trebuie totuși să nu fie prăpastia aia între generații, să nu mai ai ce să vorbești. În momentul în care sunt mai mult de 10 ani între două persoane, gata, ai pierdut contactul. Eu sunt de modă veche, mie îmi trebuie unul din generația mea, eu sunt cu lăutarii, eu sunt cu cabaret.

Anghel Damian: Poate vine unul tânăr și te învață!

Anamaria Prodan: Nu, păpușei așa ce să mai faci cu ei! Și să nu mai fie român.

Codin Maticiuc: „Doar Țiriac e la nivelul să-ți cumpere un hotel'

Codin Maticiuc și Anghel Damian au subliniat faptul că singura persoană din România care ar putea să îi cumpere Anamariei Prodan un hotel drept cadou este Ion Țiriac. Diva nu este de părere că între ea și omul de afaceri ar putea exista vreodată o legătură amoroasă, deși cei doi moderatori ai podcastului au glumit mult pe această temă.

Codin Maticiuc: Doar Țiriac e la nivelul să-ți cumpere un hotel. Cine poate să-ți ia un hotel? Nu există așa ceva.

Anamaria Prodan: Dar cât e un hotel? Pe bune… Trebuie să înțeleagă lumea, că ai văzut, în fiecare zi dacă ies cu cineva, e iubitul Anei. Nu, nu e niciun iubit! Iubitul meu trebuie să aibă vârstă mai mare decât am eu. M-am plictisit de copii, am luat și am tot crescut copii și ce am făcut?

Anamaria a recunoscut faptul că în spatele scutului pe care îl poartă, ea este o femeie sensibilă, căreia îi place să fie ținută în brațe și protejată.

Codin Maticiuc: Deci trebuie să aibă vârstă mai mare, să aibă miliarde, să arate și bine.

Anghel Damian: Tot la Țiriac ajungem.

Anamaria Prodan: Ei, nu! Mai sunt și alții! Pe lângă scutul ăsta de dură, eu sunt foarte sensibilă. Îmi place să mă țină un bărbat în brațe, să știu că mă protejează, că am luptat toată viața, eu i-am protejat pe toți.

Anghel Damian: Tot Țiriac.

Anamaria Prodan: „Îmi place să mă țină în brațe numai pe mine'

În urma discuției avute despre Ion Țiriac, Anamaria a punctat că nu este el ceea ce își dorește. În primul rând, aceasta nu mai vrea să aibă relații cu români, iar în al doilea rând, diferența de vârstă este una prea mare în perspectiva ei.

Codin Maticiuc: Țiriac te-ar ține în brațe extraordinar!

Anamaria Prodan: Crezi? Mie îmi place să mă țină în brațe numai pe mine.

Codin Maticiuc: Gândește-te ce ați impresaria voi doi. Tu realizezi că Țiriac a fost zeu pe impresariere.

Anamaria Prodan: Nu. 

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă