Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate: "A deschis ochii. E puțin conștient"

Publicat pe

Daniel Onoriu, nepotul regretatei artistei Gabi Luncă, se află internat în spital de mai bine de o lună. Pilotul de raliu a fost în comă, iar astăzi a deschis ochii și este conștient. Isabela, soția acestuia a făcut primele declarații despre acest subiect. Momentan, sportivul este stabil, iar medicii așteaptă să vadă care va fi evoluția stării sale de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu se schimbă de la o zi la alta, iar familia spera ca pilotul de raliuri să se facă bine. Nepotul lui Gabi Luncă a fost detubat în urmă cu câteva zile, iar la scurt timp starea sa de sănătate s-a deteriorat. Soția și familia pilotului trec prin momente dificile de mai bine de o lună.

Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate: "A deschis ochii. E puțin conștient"Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate: "A deschis ochii. E puțin conștient"

Daniel Onoriu a ajuns la spital în urmă cu o lună, medicii luptându-se pentru a-l salva în sala de operații. Pilotul de raliuri a ajuns în această situație în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului inițiată în Turcia. Ulterior, starea sa de sănătate s-a agravat.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului:”Era măcelărit…”

Citește și: Cum se mai simte Daniel Onoriu, internat în stare gravă:„Răspunde la tratament'

Citește și: Drama neștiută a artistei Amna. Medicul i-a spus că nu poate avea copii:„Nu știam dacă o să mai trăiesc'

Citește și: Cine este Ionuț Popa de la Survivor 2022.Luptă să ajungă în Cartea Recordurilor

Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate

După mai bine de o lună de comă indusă, Daniel Onoriu a deschis ochii. Momentan, sportivul este stabil, iar medicii îl supraveghează pentru a vedea care este evoluția stării sale. Pilotul de raliu a ajuns în stare critică după o operație de micșorare a stomacului nereușită, efectuată în Turcia.

Isabela Onoriu, soția acestuia a povestit că Daniel a deschis ochii și i-a recunoscut vocea, atunci când i-a vorbit. De asemenea, aceasta a declarat că nepotul lui Gabi Luncă își poate mișca foarte puțin mâinile, dar recuperarea va fi una lungă.

„În momentul de față este un pacient staționar stabil. Adică, nu e nici mai rău, nici mai bine. De câteva zile i s-au redus sedativele și, dacă pot spune, e foarte puțin conștient. Are o privire…nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacții. Adică, își mișcă o mână, un picior.', potrivit Fanantik.ro.

Medicii și familia lui Daniel Onoriu speră într-o minune

Cu toate că pilotul de raliu s-a trezit din comă, medicii încă nu se pot pronunța în privința stării sale de sănătate, iar totul depinde de cum va răspunde organismul pilotului la tratamentul cu antibiotice. Isabela Onoriu speră ca soțul ei să se facă bine. „Șanse sunt. Eu cred în continuare că sunt șanse să își revină, dar nici nu gândesc altceva. El o să-și revină, o să fie bine. Dar la ce are, la ce a avut, că acum e mai bine decât problemele de la început, eu cred că o să fie bine.', a spus Isabela Onoriu.

Acesta mărturisește că va avea răbdare, fiind conștientă că poate exista un deznodământ neplăcut. „Nici nu accept altceva! Recuperarea este de durată, cu pași mici. Nu o să ne trezim peste noapte că Daniel s-a ridicat din pat și merge. O să fie cu pași mici, dar e spre bine, cu ajutorul lui Dumnezeu', a mai spus Isabela Onoriu.

Isabela Onoriu, acuzații dure la adresa medicilor turci care i-au operat soțul

Soția lui Daniel Onoriu este revoltată pe faptul că pilotul a ajuns de urgență la spital, după ce acesta s-a operat. Femeia susține că doctorul care l-au operat nu a știut să-și facă meseria. În urmă cu câteva săptămâni, Daniel a decis să se opereze la o clinică cunoscută în Turcia. După ce s-a întors în țară, acesta a ajuns de urgență la spitalul Urgență, având sângerăriri interne.

În urma unei operații efectuate în Turcia, total eșuate, l-au măcelărit acolo, doctorii din România au încercat să-l salveze din răsputeri. Practic, au încercat să repare ce i-au făcut doctorii în Turcia. Efectiv l-au măcelărit acolo. În urma tomografului făcut, l-au băgat în operație. În timpul operației din Turcia i-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas, hemoragie interioară. O să vedem exact ce s-a întâmplat „, spunea Isabela in urmă cu câteva săptămâni.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă