Soția lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului: "Era măcelărit..."

Publicat pe

Soția lui Daniel Onoriu a făcut noi declarații desprea starea pilotului de sănătate. În continuare, acesta este intubat și în comă, după ce a suferit o intervenție nereușită de micșorare a stomacului. Familia se roagă și speră că o să aibă loc o minune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu se află în stare gravă, după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului în Turcia. Pilotul a ajuns de urgență la spital, în stare gravă, iar de atunci medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Soția lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului: "Era măcelărit..."Soția lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului: "Era măcelărit..."

În urmă cu puțin timp, partenera de viață a pilotului a făcut noi declarații despre starea de sănătate a acestuia.

Citește și: Daniel Onoriu este în comă:„A făcut septicemie, doar o minune îl mai poate salva’

Citește și: Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu:'Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune'

Citește și: Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu:a răspuns fără să stea pe gânduri

Citește și: Boala de care suferă Vlad Gherman:„Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri’

Soția lui Daniel Onoriu, noi declarații despre starea de sănătate a pilotului

Durere de nedescris în familia Onoriu. Daniel Onoriu este în comă, intubat, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

Isabela Onoriu, soția pilotului, a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum s-a ajuns în situația de față. Medicii din țara noastră au fost surprinși să vadă în ce hal a fost operat de cadrele medicale din Turcia. Au făcut tot posibilul să îl țină în viață, mai ales că pilotului i-a fost atinsă o venă principală la pancreas, care a sângerat încontinuu.

'Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, nu dificilă, foarte dificilă, tot ce ne dorim e ca Daniel să se facă bine cât mai repede. El încă nu a ieșit din starea critică, de pe 1 a ajuns la spital, iar pe 4 l-au reoperat și au găsit un dezastru la operație, era măcelărit. Așa s-au exprimat când l-au deschis, ceea ce i-au făcut medicii din Turcia, au rămas șocați, au făcut tot ce e omenește posibil ca să-l țină în viață. El e în viață datorită medicilor. În Turcia i-au atins o venă principală în Turcia la pancreas, iar aia a sângerat încontinuu', a spus Isabela Onoriu într-o emisiune TV.

În continuare, Isabela Onoriu a mai adăugat faptul că a pierdut 4 l de sânge și a făcut septicemie. Acum, se pare că s-a făcut o nouă comisie cu toți medicii să vadă dacă îl vor băga sau nu într-o altă operație.

'S-a dus pentru un bine la spital, nu s-a gândit că îi vor face treaba asta. A pierdut 4 litri de sânge, 2 pe gură și 2 i-au găsit împrăștiați când l-au tăiat pe burtă, a făcut septicemie, e o stare critică pentru el.

S-a făcut o comisie cu toți medicii să vadă dacă îl bagă într-o nouă intervenție, că nici nu e normal să stea intubat atâtea zile și într-o comă indusă, așteptăm să vedem ce spun după comisia asta, nu poate fi nici transferat într-o altă țară pentru că nu suportă transfer într-o altă țară, e foarte grav', a mai spus ea în aceeași emisiune.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter