Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: "Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune"

Publicat pe

Pilotul Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte! Nepotul lui Gabi Luncă se află în stare foarte gravă, în urma unor complicații ale unei operații de micșorare a stomacului, efectuată în Turcia, iar familia pilotului se roagă pentru o minune. Fiica lui Gabi Luncă a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, nepotul lui Gabi Luncă a ajuns la Urgență pentru că a început să verse sânge, după o operație de micșorare de stomac din Turcia. Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a mărturiti la Acces Direct care e starea de sănătate a lui Daniel Onoriu în aceste momente.

Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: "Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune"Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu: "Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune"

Fiica lui Gabi Luncă a precizat că pilotul a mers în urmă cu două săptămâni în Turcia pentru o operație de micșorare de stomac, însă au apărut complicații la câteva zile după inntervenție.

'Pe 24 noiembrie a fost în Turcia la o clinică renumită, și-a făcut o mișcorare de stomac. A venit în țară și în urmă cu 4 zile dintr-o dată în casă a început să verse sânge și l-au dus la spital, a pierdut 2 litri de sânge, a continuat cu perfuzii, însă doctorii i-au făcut un TC la abdomen.

Imediat l-au băgat în operație pentru că se pare că acel kit din Turcia nu a fost de bună calitate, asta pentru că o capsă s-a desprins și a pornit hemoragia', a spus Rebeca Onoriu potrivit spynews.ro.

Citește și: Feli, mesaj emoționant pentru fani, de Moș Nicolae:„Să ai mereu familia alături și…’

Citește și: Laurette vrea să se căsătorească cu fotbalistul Magaye Gueye:„Îmi doresc un băiețel’

Citește și: Ce mesaj a transmis Jean-Claude Van Damme pentru români, de Ziua Națională:„Fără voi nu aș fi…’

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată.Artista s-a filmat 100% naturală

'Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune'

Fiica lui Gabi Luncă a mai mărturisit că acum Daniel Onoriu este operat, însă starea lui de sănătate e în continuare foarte gravă. Ea a precizat că așteaptă ca Dumnezeu să facă o minune și să reușească să treacă cu bine peste această cumpănă.

'Este operat, este în continuare internat la ATI la Spitalul de Urgență, supravegheat medical, iar Dumnezeu știe (…) Vom merge cu rugăciunile și sperăm ca Dumnezeu să facă o minune în familia noastră', a mai spus Rebeca Onoriu.

Starea lui Daniel Onoriu este critică

Sursele SpyNews.ro transmit că pilotul de raliuri este intubat în aceste momente, după ce a fost operat de două ori de către medicii români. Se pare că o a treia operație nu poate fi luată în calcul, iar medicii sunt rezervați cu privire la ceea ce se va întâmpla în următoarele ore.

Onoriu sângerează în continuare, ceea ce face ca donațiile de sânge să fie absolut necesare.

Pilotul a suferit primul stop cardio-respirator azi, la ora 3:00 dimineața, conform surselor noastre.

Medicii care se ocupă în aceste momente de Daniel Onoriu spun că doctorii de la clinica din Turcia nu au efectuat corect operația de tăiere de stomac, acesta fiind motivul pentru care pilotul a suferit o hemoragie atât de puternică. Capsa pusă de chirurgii turci s-ar fi desprins și așa a început calvarul.

Fostul pilot de raliuri a mai avut probleme de sănătate și în trecut. În 2013, campionul național a avut un teribil accident de motocicletă, după care a stat 9 zile în comă și s-a ales cu stomacul perforat și coastele rupte.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter