Daniel Onoriu este în comă: „A făcut septicemie, doar o minune îl mai poate salva”

Publicat pe

Soția lui Daniel Onoriu trece prin momente cumplite. Fostul campion de raliuri este internat la Spitalul Floreasca, în stare gravă. Daniel a suferit o operație de micșorare a stomacului într-o clinică din Turcia, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nepotul lui Gabi Luncă a făcut o operație de micșorare a stomacului, dar aceasta s-a dovedit a nu fi deloc bună, iar Daniel Onoriu a ajuns în stare critică, pe mâna medicilor, de la Spitalul Floreasca din București. Isbabela Onoriu se teme pentru viața soțului său, făcănd acuzații grave la adresa medicilor care l-au operat pe fostul pilot de raliuri.

Isabela Onoriu a vorbit despre drama prin care trece familia sa. Soția lui Daniel se află la capătul puterilor, temându-se pentru viața partenerului său. Isabela simte că nu mai face față situației și nu știe cum să treacă peste această situație.

Citește și: Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu:”Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune”

Citește și: Daniel Onoriu, internat de urgență. Pilotul de raliuri se zbate între viață și moarte:”E în stare critică”

Citește și: Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Mihaela Rădulescu:„Lăsând deoparte că e foarte frumoasă, e femeia cu care…'

Citește și: De ce nu-și expune artista Dodo copilul pe rețelele de socializare:„Să treacă…'

Daniel Onoriu, în stare gravă la spital

Soția lui Daniel Onoriu a vorbit despre starea de sănătate a fostului pilot de raliuri. Daniel se află internat în stare gravă la spitalul Floreasca. Isabela simte că nu mai rezistă în această situație, temându-se că soțul său ar putea să-și piardă viața. Singura soluție pe care o are în acest momente este să se roage ca Daniel Onoriu să își revină.

'Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…', a spus Isabela Onoriu, în exclusivitate pentru Fanatik,ro.

Isabela Onoriu, acuzații grave la adresa medicilor din Turcia

Isabela Onoriu susține că medicii din Turcia care l-au operat sunt singurii vinovați de starea bărbatului. Cu toate astea, femeia își dorește ca Daniel să se treazească, iar după ce va trece acest coșmar, să se întâlnească cu medicul care l-a operat și să-i ceară socoteală.

'L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic', a mai spus soția lui Daniel Onoriu, potrivit sursei citate.

Daniel Onoriu se află în comă

Pilotul Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte pe patul de spital, după o operație la stomac. Nepotul lui Gabi Luncă a suferit o hemoragie internă în urma intervenției chirurgicale, iar starea sa este critică. Estera Onoriu a oferit noi informații despre starea de sănătate a pilotului.

Medicii ne-au zis că în primele patru zile nu se pot pronunța în legătură cu starea lui. Încă e în stare critică. Din fericire, tocmai acum am primit o informație cum că infecția s-a mai redus. Analizele de sânge așa spun, dar el este în comă. Este intubat și încă este în stare critică', a povestit Estera.

Estera a povestit cum s-a întâmplat totul. „A venit de acolo, s-a simțit foarte bine, începuse să slăbească. Chiar ne spunea că în 8 zile a slăbit 8 kilograme. Însă, brusc a început să verse sânge și a leșinat, a căzut. Nu a fost nimic care să indice că urmează să se întâmple ceva grav. Totul a fost brusc.',  a mai spus Estera Onoriu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter