Cristina Spătar vorbește despre plecarea din țară. Ce i-a spus fiul ei: "Nu trebuie să fii o lașă"

Publicat pe

Cristina Spătar a fost extrem de afectată de pandemia de coronavirus. Fosta soție a lui Alin Ionescu s-a gândit serios să plece în străinătate și să își clădească o nouă viață. În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit despre ultima perioadă din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar a fost invitată, joi, la emisiunea Vorbește Lumea. Artista a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre planurile de viitor.

Cântăreața vrea să se mute în străinătate pentru că vrea să le ofere copiilor un trai mai bun.

Citește și: Cristina Spătar apelează la estetician, din nou:Ce i-a spus fiul ei: „Ești o egoistă, la noi nu te gândești. La ce procedură apelează cântăreața

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț’

Citește și: Anamaria Prodan, prima apariție publică după scandalul divorțului:„E vorba de voință’

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online:„Toți suntem datori să ne căsătorim’

Cristina Spătar, despre problemele cu banii

Pandemia de coronavirus a afectat pe toată lumea, în special pe artiști. Aceștia nu au mai putut susține concerte, ceea ce a însemnat și o pierdere semnificativă de bani.

În cadrul unui interviu, Cristina Spătar a declarat că s-a gândit la ideea de a pleca în altă țară alături de cei doi copii ai săi.

Însă, în momentul în care a decis să împărtășească decizia cu Albert, băiatul i-a spus că nu poate să renunțe fix acum la tot ceea ce făcea.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că ar fi luat această decizie pentru ei, întrucât ea se mulțumește cu viața pe care o are în țară.

El mi-a zis ‘n-ai să pleci niciodată, nu trebuie să fii o lasă. Îți dai seama, la 12 ani să îți spună așa ceva? Eu sunt sigură că perioada asta dificilă o să treacă. Eu pentru mine sunt ok, aici, în țară, am mai avut câteva evenimente vara asta, mai am contracte de imagine. Mă gândeam la ei pur și simplu.

Vorbeam cu sora mea. Sora mea a stat 20 de ani în Italia, iar ulterior a luat viața de la zero și s-a mutat în Londra, pentru fetițe. Pentru copii, pentru viitorul lor, m-aș muta, dar pentru mine e ok. În cazul în care aș avea concerte la Londra sunt 3 ore de avion. Mie mi-ar plăcea să rămân aici pentru muzica populară. Am simțit mereu ceva aparte pentru țara asta. Nici eu nu știu ce vreau. Când o să mă edific și o să știu ce vreau să fac, o să văd.', a declarat, la „Vorbește Lumea', Cristina Spătar.

Despre dependențele din viața vedetei

În continuare, îndragita vedetă a mai vorbit despre dependențele din viața ei. Pe lângă plăcerea pentru lucrurile materiale, Cristina Spătar este dependentă de cei doi copii.

Eu am multe dependențe. Fără mașina mea cred că aș fi moartă, fără telefon, fără copilașii mei de care sunt total dependentă. Fără cafeaua de dimineață nici măcar nu m-aș trezi. Am multe dependențe. Sunt dependentă de dietele mele, pentru că mie îmi place să mănânc și trebuie să păstrăm cumva un echilibru.', a explicat Cristina Spătar.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter