Cine este Maria Jugănaru de la Superstar. La ce a renunțat pentru muzică

Publicat pe

Cine este Maria Jugănaru de la Superstar România. Maria Jugănaru face parte din lista concurenților ce s-au calificat în galele live, la Superstar România. Finala se apropie, iar tânăra speră să pună mâna pe premiul cel mare oferit de Pro TV, la fel ca adversarii ei. Pe lângă muzică, ea este pasionată și de pictură. A avut chiar o afacere în acest sens!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Jugănaru de la Superstar România. Concurenții de la SuperStar România care s-au calificat în galele live sunt Maria Jugănaru, Romina Apostol, Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Naomi Prie și Maria Ojică. Maria Ojică este de loc din Pitești. Acesta este și orașul natal un unuia dintre jurați. Este vorba despre nimeni altul decât Smiley.

Cine este Maria Jugănaru de la Superstar România. Luna aceasta, la Pro TV va fi difuzată finala Superstar România. Cu un pas mai aproape de această etapă sunt concurenții care s-au calificat în galele live, după cea de-a doua gală. Printre ei se numără și Maria Jugănaru, o adolescentă din orașul Pitești.

Citește și: Cine este Romina Apostol de la Superstar România.E pasionată și de pictură

Citește și: Cine este Maria Ojică de la „SuperStar România”.Are o poveste tristă de viață

Citește și: Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie s-au despărțit:„Dorim lucruri diferite'

Citește și: Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga la început de carieră:„Am fost foarte supărată, m-a complexat mult'

Cine este Maria Jugănaru de la Superstar România

Cine este Maria Jugănaru de la Superstar. Maria Jugănaru de la Superstar România s-a calificat în galele live după voturile publicului. Concurenta show-ului muzical este elevă în clasa a XI-a. Adolescenta învață la Colegiul Naţional I.C. Brătianu.

Deși se află la o vârstă fragedă, ea a reușit să-i impresioneze pe jurații cu vocea ei specială. De asemenea, Carla’s Dreams, Raluka, Smiley și Marius Moga i-au apreciat și stilul vestimentar original.

Maria Jugănaru de la Superstar România nu mai are frați sau surori, ci este singură la părinți. Mama ei lucrează în cadrul unei firme de transporturi, iar tatăl său este de meserie polițist. Concurenta show-ului de la Pro TV nu are doar o voce bună, ci știe să cânte și la diverse instrumente. Acestea sunt pian, chitara acustică și electrică și ukulele.

A avut o afacere cu pictură pe haine

Maria Jugănaru de la Superstar România e pasionată și de desen. De asemenea, obișnuiește să scrie poezii. Ea a povestit că a avut chiar și o afacere cu pictură pe haine. A abandonat-o, însă, pentru a se pregăti să intre la Conservator. Cea mai mare dorință a ei este să devină artistă.

„Îmi doresc să devin o mare artistă', a declarat Maria Jugănaru de la Superstar România, potrivit financiarpress.ro.

Când va fi difuzată finala Superstar România

Au mai rămas doar câteva zile până la finala Superstar România. Show-ul de talente este acum în etapa galelor live, în care au mai rămas doar câțiva participanți.

Emisiunea Superstar România se desfășoară, în total, în patru gale live. Acestea sunt ținute în luna decembrie, pe 1, 3, 10 și 17 decembrie. Câștigătorul show-ului va fi anunțat în ultima gală live, ce va avea loc pe 17 decembrie 2021.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter