Drama neștiută a artistei Amna. Medicul i-a spus că nu poate avea copii: "Nu știam dacă o să mai trăiesc"

Publicat pe

Amna este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Vedeta are mare succes pe plan muzical, iar multe dintre melodiile sale au ajuns rapid în topul celor mai ascultate piese din țară. Cu toate astea, puțină lume știe suferința prin care a trecut vedeta în urmă cu ceva timp. Recent, blondina a povestit că a medicii i-au spus că nu va deveni mamă niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a mărturisit în cadrul unui podcast despre cea mai dificilă perioadă a vieții sale, atunci când a fost diagnosticată greșit de către un medic. Amna a fost anunțată că suferă de o boală extrem de gravă. Vedeta avea probleme de sănătate, dar diagnosticul pus de specialist nu avea nicio legătură problemele sale de sănătate.

Amna a dezvăluit pentru prima oară că a fost grav bolnavă, dar și mai grav a fost faptul că a fost diagnosticată greșit de medic. Cântăreața era programată la operație de îndepărtare a colului uterin, dar cu câteva ore înainte a decis să nu mai facă această intervenție chirurgicală. Într-un final, s-a dovedit a fi cea mai bună decizie, iar artista a devenit mămică.

Eu am vândut mașina ca să îmi iau piesa. Am renunțat la jobul meu de translator. Eram foarte bolnavă. Nu știe nimeni asta. Nu știam dacă o să mai trăiesc. (…) Cineva de la Fundeni mi-a pus un diagnostic greșit. Iar eu timp de un an de zile, am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt și a trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă. atât de rău și că e totul tratabil. Dar, am trăit cu o dungă în buletin și cu niște analize la Fundeni în fiecare marți, timp de un an. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toată lecția asta! Nu aș fi avut curaj niciodată în viața mea, dacă nu cântam în fiecare noapte în cafenele pe 100 de lei ca și cum era ultimul meu recital, să las jobul, ca să fac muzică. Și atunci am zis că nu știu cât mai trăiesc și că vreau să cânt.', a povestit Amna.

Citește și: Cine este Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil!A divoțat după 12 ani de relație

Citește și: Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare:„Am crezut că fac o criză de isterie. Mi s-a făcut rău de nervi'

Citește și: De ce nu-și expune artista Dodo copilul pe rețelele de socializare:„Să treacă…'

Citește și: Cine este Maria Jugănaru de la Superstar.La ce a renunțat pentru muzică

Amna: „Speranța există!”

Invitată în cadrul podcast-ului moderat de Roxana Nemeș, Amna a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Artista a mărturisit că în urmă cu câțiva ani, medicii i-au spus că nu va deveni mamă niciodată, dar minunea s-a petrecut în viața Amnei. În prezent, cântăreața are un băiat de 7 ani.

Mie mi s-a spus că nu o să am copil. Am un băiețel absolut superb, minunat, de 7 ani. Nu luați nimic ca atare din ceea ce vi se întâmplă. A venit natural, când nu mă mai chinuiam. (…) Am zis că nu e adevărat. S-a întâmplat de Crăciun, de aceea i-am și pus numele Cristian. Speranța există!', a povestit artista, potrivit Wowbiz.ro.

Amna, diagnosticată greșit de medic

Vedeta a povestit cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul timpului. Artista a declarat că a fost diagnosticată greșit de medic, fiind programată să se opereze. Deși această intervenție era necesară, Amna a hotărât să anuleze operația.

Trebuia să mi se scoată colul uterin a doua zi, cum ar veni de astăzi pe mâine. Toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să îmi dea un semn. Dimineața m-am hotărât să nu fac operația. Am sunat la Fundeni, pentru că oricum nu făceam acea intervenție, fiindcă după aceea nu mai puteam avea copii și nu eram nici atât de bolnavă precum credeam. Fetelor, aveți grijă pe mâna cui ajungeți!', a spus Amna, în exclusivitate pentru emisiunea Roxana te dezbracă de secrete!.

Cum a reușit să se vindece Amna

Amna a fost mereu pasionată de muzică, iar acest lucru a ajutat-o să se vindece. Cântăreața a reușit în trei luni, după o vizită la un spital din Austria, să se însănătoșească.Vedeta a mărturisit că a facut acest lucru cu ajutorul psihiatrului. De asemenea, blondina a precizat că de fiecare dată când urca pe scenă credea că va fi pentru ultima oară și dădea tot ce avea mai bun.

În prezent, Amna se declară o femeie împlinită, mai ales că are un băiețel minunat în viața sa. În urmă cu șapte ani, vedeta îl aducea pe lume pe David Cristian. Vedeta a ales să nască prin cezariană după o serie de probleme de sănătate pe care le-a înfruntat de-a lungul sarcinii. Artista a divorțat ulterior de tatăl copilului său.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter