Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul: "Viața mea merge înainte frumos"

Publicat pe

Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul. Deși este în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a petrecut din plin de Sărbători, iar fanii ei nu au putut sănu remarce că, în toate fotografiile, în apropierea impresarei se afla un bărbat misterios. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul. La 49 de ani, impresara arată spectaculos și curând va fi liberă… Drept urmare, Anamaria Prodan nu duce lipsă de admiratori, dar atât de Crăciun, cât și de Revelion, din grupul celor alături de care a petrecut s-a remarcat un bărbat brunet și atrăgător. Și cum acesta a fost menționat de vedetă chiar în comentariile de pe Instagram – 'Dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici' -, fanii au fost curioși să afle cine este celcare s-a aflat alături de ea aproape în fiecare poză.

Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul: "Viața mea merge înainte frumos"Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul: "Viața mea merge înainte frumos"

Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul

Anamaria Prodan a petrecut noaptea dintre ani alături de oameni de afaceri din Dubai, însă cel alături de care s-a pozat aproape de fiecare dată a atras atenția imediat. Brunet, elegant, tânărul afacerist s-a asortat perfect cu Anamaria, o apariție spectaculoasă într-o rochie neagră, cu crăpătură adâncă pe picior și sandale argintii.

Conform Spynews, bărbatul misterios care i-a ținut companie Anamariei Prodan de Revelion este Tudor Oroș, un om de afaceri român, originar din Bistrița și stabilit în Emirate. Acesta a studiat în Marea Britanie și locuiește de șapte ani în Dubai. Tudor Oroș este un antreprenor de succes, director executiv al grupului de firme Carfax Education, cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

Citește și: Anamaria Prodan a depus două plângeri penale împotriva lui Reghe: „Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț”

Citește și: Anamaria Prodan îi acordă divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție: „Trebuie să…'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre pozele cu Anamaria Prodan goală:'Am şters mail-urile'

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa

Citește și: Dani Oțil, partener de afaceri cu soacra: „E aproape șefa mea”. Reacția lui Răzvan Simion

Omul de afaceri are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn. Iar Anamaria Prodan este investitor și partener în proiectul The Online School, prima școală online acreditată cu bazele în Oxford prin Carfax College care lansează o platformă de educație online powered by Blockchain Technology.

De altfel, chiar impresara este cea care a confirmat identitatea bărbatului misterios care s-a aflat lângă ea în ultima noapte din an.

Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine', a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Bărbatul misterios este însurat

În urma imaginilor cu Anamaria Prodan și Tudor Oroș, s-au aflat detalii și despre viața personală a afaceristului. Conform wowbiz.ro, tânărul este însurat cu o femeie celebră, Ksenia Gulevich. Ea este o cunoscută cântăreață, foarte activă pe rețelele de socializare. Deși postează frecvent în mediul online, fanii ar fi observat că nu se afișează alături de partenerul ei de viață, ci singură. Chiar și de Revelion, deși s-ar fi aflat în același local cu bărbatul și sexy-impresara, artista nu s-ar fi pozat lângă ei.

„Nu este sezonier în Dubai”

Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul. Chiar dacă acum se află într-un proces de divorț complicat cu Laurențiu Reghecampf și a depus împotriva viitorului ei fost soț și două plângeri penale, Anamaria Prodan este pregătită să meargă înainte cu optimism… Iar fotografiile în care apare alături de Tudor oroș dovedesc asta din plin. În noaptea dintre ani, impresara părea mai fericită ca niciodată, afișând un zâmbet larg în compania tânărului om de afaceri.

„V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai 🙂 Este mândria românilor! a adăugat impresara pentru sursa citată.

Și, într-adevăr, viața Anamariei Prodan merge mai departe. Au fost depuse actele de divorț, iar în luna februarie a anului viitor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea prima înfățișare.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă