Cum arată vila de lux în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Și-au proiectat singuri casa: "Este foarte greu de întreținut"

Publicat pe

Gabriela Cristea formează un cuplu cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe minunate. Cei doi și-au format o familie minunată, dar și o locuință de vis. Prezentatoarea TV și soțul ei și-au proiectat singuri casa, iar acum sunt extrem de fericiți de rezultatul dorit. Cum arată vila de lux a soților Cristea-Clonda?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele două vedete și-au construit casa visurilor, pentru care a cheltuit peste 200.000 de euro. Gabriela și Tavi s-au mutat în noua casă în anul 2017, după ce bruneta a născut-o pe Victoria Bella Margot. Lucrările la casă au început cu mult timp înainte ca aceștia să fie căsătoriti. Cu timpul, Tavi și soția sa au investit banii în căminul lor.

Cum arată vila de lux în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Și-au proiectat singuri casa: "Este foarte greu de întreținut"Cum arată vila de lux în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Și-au proiectat singuri casa: "Este foarte greu de întreținut"

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda au muncit foarte mult pentru a-și construi casa pe care și-au dorit întotdeauna. În prezent, cei doi își cresc fetițele într-o casă spațioasă, elegantă și primitoare.

Citește și: Problemele cu care Gabriela Cristea se confruntă de când e mamă:„Am dormit în trei paturi….'

Citește și: Ce metodă tradițională a folosit Gabriela Cristea pentru a afla sexul celui de-al doilea copil:„Așa a fost!'

Citește și:Cum se menține în formă Raluca Bădulescu, după operația de micșorare a stomacului:„Mănânc constant…'

Citește și: Larisa Udilă, implicată într-un accident rutier în Turcia:„Trei echipaje de poliție degeaba'

Cum arată vila de lux în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda

În prezent, Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc într-o vilă de lux din Corbeanca, spațioasă și cu grădină mare. Deși sunt cunoscuți de mulți români, puțini sunt cei care știu cum au reușit cei doi să-și construiască o casă de două etaje. Din muncă și din banii economisiți, Gabriela și Tavi au reușit să proiecteze, casa pe care și-au dorit-o. În cadrul unei emisiuni, cei doi au deschis ușa casei și le-au arătat telespectatorilor căminul lor. Locuința a fost ridicată înainte ca ei să se căsătorească, iar în acest timp, cele două vedete au economist bani.

'Noi, când ne-am apucat de casa asta, nu eram căsătoriți. Eram, așa, niște nebuni frumoși care se gâdeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne-ncăpea casa și în teren la vecinul, a povestit Gabriela Cristea, potrivit cancan.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au proiectat singuri casa

Vila de lux a celor doi ar fi costat în jur de 200.000 de euro. Gabriela Cristea a declarat într-un interviu că se simte împlinită având casa visurilor. Chiar și așa, Tavi Clonda a mărturisit că locuința lor este greu de întreținut, având în vedere că este foarte mare.

'Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor, a povestit Tavi Clonda.

Tavi CLonda și Gabriela Cristea sunt extrem de fericiți în locuința lor de vis

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au cunoscut în 2015, iar de atunci cei doi au rămas împreună. Cei doi se respectă, se iubesc și și-au construit o familie absolut minunată. Rodul iubirii lor sunt cele două fiice, Victoria și Ines. Micuțele au spațiu foarte mare de joacă și sunt încântate de dormitoarele lor unde au o mulțime de jucării.

'Casa noastră am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor. În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Noi ne-am făcut un spațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ne-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostru, a mai precizat Tavi Clonda.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter