Fiul lui Mihai Bobonete a împlinit 12 ani. Ce urare i-a făcut mama lui, în văzul tuturor

Publicat pe

Fiul lui Mihai Bobonete a împlinit 12 ani. Mihai Bobonete este unul dintre cei mai iubiți actori datorită faptului că reușește să aducă imediat zâmbetele pe buzele oamenilor. Acesta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie extrem de iubitoare. El și Cătălina Bobonete au împreună doi copii, Maria Elena și Octav. Fiul celor doi își sărbătorește astăzi ziua de naștere, motiv pentru care mama lui a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România! Acesta are atât o carieră impresionantă, cât și o familie iubitoare. El împreună cu soția sa, Cătălina, au împreună doi copii absolut superbi, Maria Elena și Octav. Băiatul celor doi a împlinit de curând 12 ani, motiv pentru care mama sa a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Iată ce i-a transmis!

Mihai Bobonete este un model pentru fiul său, motiv pentru care acesta îi calcă încet pe urme. Familia comediantului este una absolut minunată!

Citește și: Dragos Bucur și Mihai Bobonete, jurați la Românii au Talent.Primele declarații

Citește și: Mihai Bobonete a fost bătut de un taximetrist, în București:„A venit cu o bâtă de baseball’

Citește și: Andreea Antonescu a suferit de o boală gravă:„Făceam citostatice’

Citește și: Larisa Udilă a ajuns cu băiețelul ei la medic.Ce s-a întâmplat cu Milan

Fiul lui Mihai Bobonete a împlinit 12 ani

Cu ocazia aniversării zilei de naștere a lui Octav, Cătălina a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant. Soția lui Mihai Bobonete a subliniat faptul că nu știe când au trecut atât de repede 12 ani și i-a transmis băiatului ei toate gândurile bune.

„La mulți ani, Octav!!!! 12 ani…..ce repede aleargă timpul acesta….dar tu ai crescut și crești frumos!!! Să îți fie bine, să ai zâmbetul pe buze, să fii sănătos și fericit mereu!!', a scris ea pe Facebook.

Cum și-a cunoscut Mihai Bobonete soția

Mihai Bobonete a povestit într-un interviu pentru VIVA! despre modul în care a luat naștere frumoasa poveste de dragoste dintre el și soția sa. Se pare că totul s-a întâmplat pe vremea când cei doi se aflau în internat, la ziua unui fost coleg de facultate. De-a lungul timpului, Cătălina l-a acceptat pe comendiant cu bune și cu rele.

„A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult', a spus el, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter