De ce s-au căsătorit Mihai Bobonete și soția lui abia după 14 ani de relație: „Dragostea...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră. Și povestea lui de viață pare a fi desprinsă dintr-un scenariu de film de succes. Și-a întâlnit marea dragoste încă din adolescență, iar de atunci, el și partenera lui sunt nedezlipiți. Artistul și frumoasa lui soție, Cătălina, se cunosc încă din 1995, însă s-au căsătorit abia în 2009. Motivul l-am aflat chiar de la el, în cel mai nou număr al revistei VIVA!, cel din ianuarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aș vrea acum să migrăm spre viața personală, fiindcă există acolo o poveste foarte romantică… Cu un internat de școală și doi puști în vârstă de 12 și 14 ani. Mi-ar plăcea să detaliezi întâlnirea dintre tine și Cătălina… Îți mai amintești ce te-a atras la ea și cum te-a cucerit? Cum au fost începuturile relației?

A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Bobonete din Las Fierbinți:„Mă ține veșnic îndrăgostit'

Citește și: Cum a cunoscut-o Mihai Bobonete pe artista internațională Pink:„Am împins-o'

Citește și: Cum arată fata Corinei Dănilă. Rianna a împlinit 18 ani:„Frumusețea ta este profundă'

Citește și: De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea:„Post-COVID, acumula lichid la plămâni…'

De ce s-au căsătorit Mihai Bobonete și soția lui abia după 14 ani de relație

Practic, tu și soția ta vă iubiți din adolescență, dar a trecut vreme bună până v-ați căsătorit… Iar între cununia civilă și cea religioasă sunt, de asemenea, niște ani… De ce v-a trebuit atâta timp până să faceți și pasul acesta?

Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii.

Cum a avut loc cererea în căsătorie? A fost ceva formal sau ai făcut totul ca la carte, cu inel & co.?, deși trecuseră niște ani?

Vă jur că nu mai știu, nu e cazul să mă bănuiți de insensibilitate, că nu e, acum, na, nici vreun mare romantic incurabil nu mă declar, dar a fost cu siguranță un moment fain… Stați așa că o întreb acum și vă sunăm noi!

Mihai Bobonete și Cătălina sunt împreună de 26 de ani

Tu și Cătălina formați un cuplu de 26 de ani, practic ați crescut și v-ați maturizat împreună. Care este lucrul cel mai important pe care l-ai învățat de la soția ta? Dar ea de la tine?

Cred că în acest interval de vreme am învățat că lucrul cel mai de preț într-un cuplu îl reprezintă încrederea, mai apoi vine melasa cu iubirea, fericirea, albastrul mării și altele… Dar până la ele, încrederea, Boss, încrederea.

Pentru ce o iubești cel mai mult și cum ai defini relația voastră acum?

O iubesc pentru tot ceea ce face și ceea ce este și o s-o iubesc toată viața mea, că alta ca ea nu mai este și numai ea știe ce e în suflețelul meu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Facebook, PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter