De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea: "Post-COVID, acumula lichid la plămâni..."

Publicat pe

De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Atât familia, cât și fanii artistului au primit vestea precum un fulger! Acesta era internat în spital de patru săptămâni, însă până în acest moment, nu s-a spus cauza pentru care artistul a ajuns să petreacă atât de mult timp sub supravegherea cadrelor medicale. Soția și fiica interpretului au dezvăluit cauza reală a decesului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu a fost internat timp de patru săptămâni la un spital de stat. Acesta a fost locul în care artistul și-a dat ultima suflare, de mână cu cea de-a patra soție, Brâdușa Simion. Deși multă lume cunoștea faptul că interpretul are probleme de sănătate, până în acest moment nu s-a cunoscut cauza reală a decesului. Fiica lui a dezvăluit motivul pentru care Victor Socaciu a fost sub supravegherea medicilor o lună de zile!

De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea: "Post-COVID, acumula lichid la plămâni..."De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea: "Post-COVID, acumula lichid la plămâni..."

Artistul fusese infectat cu COVID-19 în aprilie 2021, iar de atunci s-a tot confruntat cu afecțiuni ale sistemului respirator. Acesta ar fi reținut foarte mult lichid în plămâni, motiv pentru care a decis să facă o intervenție medicală.

Citește și: Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu.Artistul a lăsat în urmă trei copii

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Citește și: Cum arată socrii Andreei Esca.Vedeta de la ProTV i-a vizitat în Paris

Citește și: Oana Moșneagu s-a luptat cu depresia și a fost victima bullying-ului:„Nopți pline de plâns nervos, disperare / EXCLUSIV

De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu

În luna Aprilie a anului 2021, Victor Socaciu a fost infectat cu COVID-19. Acesta a petrecut trei săptămâni în spital din cauza complicațiilor care au apărut în urma contagierii cu virusul Sars-CoV-2. La acea vreme s-a constat că el reținea lichid în plămâni, motiv pentru care în urmă cu o lună a decis să apeleze din nou la medici. Soția acestuia susține că toate complicațiile au început după ce a făcut un drenaj.

„Post-COVID, acumula lichid la plămâni, și am fost pentru trei zile să facă un drenaj. Aceasta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo au apărut complicațiile', a spus soția interpretului, potrivit impact.ro.

„Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine'

Artistul avea planuri făcute pentru perioada în care urma să fie externat. El își dorea să meargă la Bistrița pe 3 decembrie, iar pe 16 în București.

„A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să ajungem la Bistrița pe 3 decembrie. Le spunea doctorilor că vrea să îl facă repede bine. Ar fi vrut să ajungă acolo. Voia să ajungă și pe 16 decembrie aici în București', a adăugat soția sa.

Soția a spus ce probleme de sănătate avea

Fiica interpretului a dezvăluit că Victor Socaciu a menționat că în urma intervenției suferite la plămâni, acesta a luat contact cu o bacterie nosocomială. Aceasta se pare că i-ar fi provocat și mai multe probleme artistului. Cu toate acestea, Alessia Ana-Maria nu dă vina pe spitalul sau pe medicii care i-au supravegheat tatăl.

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus marți dimineață la Sala Palatului, unde familia, prietenii și fanii artistului îi pot aduce un ultim omagiu. Miercuri, între orele 12:00 și 14:00, sicriul acestuia va fi adus la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1, a anunţat Camera Deputaţilor, într-un comunicat oficial.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter