Cum arată socrii Andreei Esca. Vedeta de la ProTV i-a vizitat în Paris

Publicat pe

Cum arată socrii Andreei Esca. Andreea Esca a decis ca anul acesta să le facă o surpriză socrilor săi. Vedeta de la ProTV a plecat alături de soțul și copiii săi în Franța, la Paris pentru a-i vizita de Crăciun. Aceștia s-au fotografiat împreună și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Alexia Eram i-a moștenit ochii bunicii sale din partea tatălui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată scorii Andreei Esca. Andreea Esca a decis ca anul acesta să facă o călătorie puțin mai lungă! Vedeta de la ProTV a plecat alături de soțul și copiii ei în Franța, la Paris. Acolo, ea și-a vizitat socrii și a decis să facă publice câteva fotografii din familie. Se pare că Alexia Eram i-a moștenit frumusețea bunicii sale din partea tatălui!

Cum arată socrii Andreei Esca. Vedeta de la ProTV i-a vizitat în ParisCum arată socrii Andreei Esca. Vedeta de la ProTV i-a vizitat în Paris

Aceasta le-a transmis o urare de Crăciun fanilor săi de pe Instagram. Se pare că Andreea Esca a sărbătorit atât cu familia din România, cât și cu cei de peste hotare.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani.Imagine rară cu prezentatoarea TV

Citește și: Ce părere are Andreea Marin despre Andreea Esca:„E un exemplu’

Citește și: Ce nu l-a lăsat Anamaria Prodan pe Reghe să facă, timp de 16 ani:„Nu poți să te joci cu banii oamenilor’

Citește și: Ioana Ginghină l-a invitat pe fostul soț să petreacă Ajunul cu ea și actualul iubit:„Nu văd de ce nu s-ar întâmpla’

Cum arată socrii Andreei Esca

Andreea Esca a publicat mai multe imagini în care apare alături de familia sa! Aceasta a purtat o rochie roșie, perle, iar în una dintre poze chiar și coarne de ren! În imagini apar și părinții soțului ei, Alexandre Eram, dar și sora acestuia, cu soțul și copiii.

„Craciun Fericit din partea familiei noastre internationale😃🎄', a fost mesajul pe care l-a publicat alături de fotografii.

Melkon Eram, socrul vedetei de televiziune, este armean la origine și arhitect de profesie. Soția lui este o franțuzoaică distinsă, ai cărei ochi superbi i-a moștenit și nepoata Alexia.

Despre copilăria vedetei

În ceea ce privește copilăria Andreei Esca, se pare că aceasta își amintește foarte bine sărbătorile de iarnă petrecute în sânul familiei. Ea a povestit o întâmplare petrecută când era doar o fetiță!

O amintire foarte clară e legată de tata, care venea în fiecare an. De Crăciun, cu porcul în rucsac. Făcea naveta, lucra în altă parte şi pe vremea aceea nu aveai voie să transporţi carne de la un judeţ la altul. A avut şi probleme cu Miliţia, a fost oprit în tren şi a fost nevoit să dea explicaţii.’, a spus Andreea Esca, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter