Ce spune Feli Donose despre “Vocea României”, emisiune care a făcut-o celebră: "Voiam să plec acasă"

Publicat pe

Vocea României este emisiunea care a scos la iveală talentul multor artiști din România. Feli Donose se numără printre concurentii care au participat la show-ul difuzat de PRO TV. Spre surprinderea fanilor, artista a făcut mărturisiri surprinzătoare despre perioada în care a participat la Vocea României. Feli a declarat că a vrut să renunțe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în podcast-ul lui Horia Brenciu, Feli a vorbit despre cariera sa, dar și despre momentul în care a participat la emisiunea „Vocea României'. Artista a făcut dezvăluiri incredibile din culise. Internauții au fost șocați să afle toate aceste lucruri.

Ce spune Feli Donose despre Vocea României', emisiune care a făcut-o celebră: "Voiam să plec acasă"Ce spune Feli Donose despre Vocea României', emisiune care a făcut-o celebră: "Voiam să plec acasă"

Până ajungă cunoscută, Feli Donose a lucrat în alt domeniu decât cel al muzicii. După ce a participat la Vocea României, Feli a lansat diferite melodii care au ajuns în hit-uri în România. În 2012, Feli Donose a participat în competiția muzicală, făcând parte din echipa lui Marius Moga.

Citește și: De ce nu a absolvit Feli Donose liceul, până la vârsta de 35 de ani!”E un gol din adolescenţa mea”

Citește și: Ce frumoasă este fetița lui Feli Donose!Cum arată Nora Luna la 3 ani

Citește și: Oana Zăvoranu și-a decorat biroul de la clinică:„Pe lux și pe opulență, că așa ne place nouă'

Citește și : De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare:„Mi s-a părut umilința maximă'

Feli Donose: „Eu nu mai voiam să fiu la Vocea de la dueluri”

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista s-a făcut remarcată după ce a participat la emisiunea „Vocea României', de la Pro tv. Evenimentul a avut loc în 2012, iar atunci Feli a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Până să ajungă cunoscută, artista a lucrat ca barman-ospătar. Feli, pe atunci roșcată, i-a impresionat pe jurați cu talentul său muzical. La aproape 10 ani de la emisiune, vedeta a făcut declarații inedite.

„Eu nu mai voiam să fiu la Vocea de la dueluri pentru că am văzut cum se transformă lumea (n.r. – concurenții). Mie nu-mi plac mizeriile care se întâmplă când oamenii se simt amenințați. Îmi place concurența curată, dar nu aia să te mănânci unul pe celălat.Am văzut că oamenii s-au transformat pentru că la început, în blind-uri, toată lumea spunea că suntem o familie și la dueluri când era cazul ca, la un moment dat, să se înjumătățească treaba s-au transformat.Eu nu vreau duel, eu vreau duet! De ce trebuie să mă bat în cap și să am toate figurile astea înainte… și să nu vorbească nimeni cu nimeni înainte de duel?', a povestit Feli Donose, potrivit Impact.ro.

Ce spune Feli despre adopția unui copil

În vârstă de 35 de ani, Feli Donose este o femeie de succes, dar și o mamă împlinită. Feli are o fiică cu Cătălin, alături de care trăiește o poveste de dragoste minunată. Cu toate astea, artista își dorește să adopte un copil. Vedeta a mărturisit că nu vrea să mai nască un al doilea copil, dar își dorește să adopte.

Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți.Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.', a spus solista, în cadrul podcastului prezentat de Horia Brenciu.

Feli Donose s-a lăsat de școală pentru muzică

A devenit cunoscută când a participat la un Vocea României, iar tot atunci s-a ales cu porecla Adele de România. Povestea de iubire dintre Feli Donose și muzică a început încă din copilărie, când îi vedea pe frații și părinții săi cântând prin casă. În timpul clasei a IX-a, Feli și-a urmat instinctul și a urmat calea muzicii, renunțând la școală. A plecat de la Sebeș la Cluj și s-a angajat în mai multe domenii pentru a supraviețui.

„Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”, a spus Feli, potrivit profm.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter