Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu. Artistul a lăsat în urmă trei copii

Publicat pe

Victor Socaciu a murit, iar vestea tragică a fost confirmată pe 27 decembrie de fiica artistului, dar și de fostele soții, Marina Almășan și Brândușa Simion. De patru ori a fost căsătorit Victor Socaciu, știut fiind faptul că a fost nu doar unul dintre cei mai iubiți artiști români, dar și un bărbat extrem de curtat. Trei copii își plâng astăzi tatăl, care s-a stins la doar 68 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, cu care s-a însurat când avea 25 de ani, aceasta fiind femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a fost fericit timp de 12 ani.

Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu. Artistul a lăsat în urmă trei copiiCine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu. Artistul a lăsat în urmă trei copii

'Un divorţ nu e un capăt de lume. Înseamnă doar că vraja iubirii a trecut. Nu poţi da vina pe nimeni pentru asta', a declarat Cornelia Pavlovici la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani.

Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almăşan. Aceasta l-a întâlnit pe Victor în anii 80, când era studentă şi crainică la Radiovacanţa Costineşti, iar artistul se număra printre greii muzicii folk. S-au reîntâlnit peste 10 ani, când Marina îşi croia un drum ca realizator şi moderator TV la TVR.

În 1996, între ea şi artist s-a înfiripat o poveste de dragoste, deşi fiecare era căsătorit. Ea a divorţat pentru Victor în 1996 şi s-a căsătorit cu acesta în acelaşi an. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit în 2012.

Ulterior, în 2016, Victor Socaciu a spus pentru a patra oară marele DA. Atunci i-a devenit soție impresara lui, Brândușa Simion, care i-a fost alături până în clipa morții.

Citește și: A murit Victor Socaciu!Artistul avea 68 de ani

Citește și: Cine a anunțat-o, de fapt, pe Marina Almășan că Victor Socaciu a fost internat în stare gravă: „Am aflat de…'

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată

Victor Socaciu are 3 copii

De-a lungul anilor, cântărețul a apărut mereu în fața fanilor cu cariera sa, foarte puțin cu viața sa de familie. Victor Socaciu a lăsat în urmă trei moștenitori. Aceștia provin din trei relații diferite.

Iulia este fata cea mare (are aproximativ 40 de ani), din mariajul cu prima soție, cu Doina. Ea a petrecut mult timp în Australia, cu mama ei.

Alessia Ana-Maria e fata cea mică a lui Victor Socaciu, ea are 33 de ani. Este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă.

Victor Socaciu are un singur băiat, pe Victoraș. Acesta are 23 de ani și s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.

Fata cea mică a lui Victor Socaciu a anunțat că tatăl ei a murit

Fiica artistului, Ana-Maria Socaciu a anunțat pe 27 decembrie, pe Facebook, că Victor Socaciu a murit.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu', este mesajul transmis de Ana-Maria Socaciu.

Victor Socaciu a fost la un pas de moarte în 2009

În 2009, Victor Socaciu a fost la un pas de moarte pentru că suferea de insuficiență renală cronică. Victor Socaciu a avut nevoie de un transplat de rinichi pentru a scăpa cu viață, însă întreg procesul a fost intens criticat în spațiul public.

Pe 18 septembrie 2009, Victor Socaciu a avut patru rinichi, dintre care doi transplantaţi de la o fetiţă de 10 ani intrată în moarte cerebrală.

Cazul prezentat atunci ca o nouă reuşită medicală, a devenit după ani, un nou exemplu al unui sistem de transplant în care organele donatorilor au fost atribuite preferenţial. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter