Cum a cunoscut-o Mihai Bobonete pe artista internațională Pink: „Am împins-o”

Publicat pe

Cum a cunoscut-o Mihai Bobonete pe artista internațională Pink. În cadrul podcastului pe care îl moderează pe YouTube, Mihai Bobonete a povestit o întâmplare extrem de amuzantă. În stilul său caracteristic, acesta a explicat care a fost prima sa interacțiune cu artista internațională Pink. Se pare că el nu doar că nu a remarcat-o, ci a avut și un comportament destul de nepoliticos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete reușește să aducă zâmbetul pe buze tuturor persoanelor care îl urmăresc. Recent, în cadrul podcastului pe care îl moderează, acesta a povestit cum a decurs prima sa interacțiune cu artista Pink. Comediantul nu doar că nu a recunoscut-o, ci a avut un comportament relativ nepoliticos. În acel moment, vedeta ProTV se afla alături de Dan Chișu, care s-a amuzat enorm pe seama actorului din Las Fierbinți.

Mihai Bobonete a povestit în stilul său caracteristic întreaga întâmplare. Se pare că actorul a realizat cu cine a stat de vorbă abia după ce s-a comportat nerespectuos.

Citește și: Dragos Bucur și Mihai Bobonete, jurați la Românii au Talent.Primele declarații

Citește și: Cum s-au cunoscut Mihai Bobonete și soția lui:”Am cucerit-o când…”

Citește și: Gabriela Prisăcariu a arătat chipul fiului său și al lui Dani.Cu cine seamănă micuțul Tiago

Citește și: Mirela Vaida a anunțat ce se va întâmpla cu emisiunea Acces Direct din ianuarie:„O să fim pe două posturi'

Cum a cunoscut-o Mihai Bobonete pe artista internațională Pink

Mihai Bobonete a povestit în cadrul podcastului pe care îl moderează despre prima interacțiune pe care a avut-o cu artista internațională Pink. Se pare că aceasta și Dan Chișu discutau în momentul în care actorul din Las Firbinți și-a făcut apariția. Acesta nu doar că nu a remarcat-o pe solistă, ci a tratat-o cu o ușoară indiferență.

„Erai față în față cu o tipă blondă, când m-ai văzut, ai schimbat privirea. Știu că m-am pus în fața ta, am și împins-o un pic și-am început: «Dane, avem o problemă cu microfonul». Tu aveai șocul ăla, când vezi prostul din fața ta și mi-ai zis: «Băi Bobo, fă și tu cunoștință cu Pink!». Iar eu: «Da, Bobo! Deci băi Dane, nu mai merge microfonul, am găsit unul ieftin la Muzica, 400 de euro». Și-i dădeam înainte.', a povestit el.

Acesta a realizat cu cine a luat interacțiune abia după ce a împins-o. Cei doi au făcut superficial cunoștință, apoi actorul a părăsit încăperea. Când a realizat despre cine era vorba, nu s-a mai întors să îi ceară scuze.

Tu ai văzut că am împins-o pe aia, iar eu am dat mâna cu ea și am zis «Bobo» și atât: «Hai că vorbim noi mai încolo!». După ce-am ieșit, mi-aduc aminte și acum, am rămas lângă niște flori de Maica-Domnului, apoi, în tăcerea minții mele am zis doar atât: «Pink». Am venit până aproape de geam și-am văzut cine e cu adevărat. Ce să mă mai întorc să-mi cer scuze, și-așa nu știam engleză?! Ai râs apoi de mine, de față cu toți: «Băi, voi știți ce-a făcut prostul ăsta?!»', a continuat el.

Dan Chișu, interacțiune problematică cu Pink

Se pare că Mihai Bobonete nu este singurul care nu a recunoscut-o pe artistă. Dan Chișu a povestit că aceasta a intrat în restaurantul lui îmbrăcată necorespunzător. Patronul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Pink că nu are cum să intre în ținuta pe care o afișa.

„A venit o blondă în niște papucei cu blăniță, într-o pijama, trening, iar eu i-am spus că nu permit o asemenea ținută la mine în restaurant. Și mi-au zis ăștia: «Ești nebun, e Pink». Poate să fie și blue, poate să fie și yellow, am replicat superior.', a spus el.

Acesta a rezolvat problema câteva zile mai târziu, atunci când artista a revenit la restaurant. Se pare că inclusiv ea a fost șocată de refuzul primit.

Câteva zile mai târziu am reglat situația, s-a întors la restaurant. Apoi, mi-a zis și ea: «Am avut un șoc atât de puternic că am fost refuzată!»', a mărturisit Dan Chișu în podcast-ul lui Mihai Bobonete de pe Youtube.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter