Dragos Bucur și Mihai Bobonete, jurați la Românii au Talent. Primele declarații

Publicat pe

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt jurați în noul sezon Românii au Talent. Anunțul tocmai ce a fost făcut de PRO TV, iar cei doi au oferit primele declarații. Chiar astăzi au început filmările pentru noul sezon al show-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt jurați în noul sezon Românii au Talent. Împreună cu veteranii Andra și Andi Moisescu vor face echipă pe cinste la masa juriului.

A fost o vară plină, în care caravana preselecțiilor a trecut prin toată țara și i-a găsit pe acei români talentați care sunt deciși să strălucească sub lumina reflectoarelor și să arate tuturor că sunt cei mai buni! Scena este pregătită, luminile se aprind și talentul poate străluci la cele mai înalte cote: astăzi au început filmările pentru sezonul 12 Românii au talent!

Sezonul 12 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Primele noutăți de care telespectatorii vor avea parte sunt două modificări în componența juriului. Andi Moisescu și Andra, cei doi iubiți jurați care au fost prezenți din primul sezon, vor avea parte de doi colegi bine cunoscuți și apreciați de către public.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, primele declarații despre Românii au Talent

Mihai Bobonete, îndrăgitul actor și comediant și Dragoș Bucur, bine cunoscutul actor și prezentator TV vor completa echipa juraților Românii au talent, sezonul 12. Alături de aceștia se vor afla, în culise, cei mai talentați prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș. Ca de fiecare dată, ei le vor oferi concurenților energie și încredere că vor fi cei mai buni.

Entuziasmat de noua provocare, Dragoș Bucură declară: 'Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!'.

Încântat să se alăture echipei celui mai iubit show din România, Mihai Bobonete spune: 'Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter