Cât trebuie să plătească Claudia Pătrășcanu pentru a încheia procesul de divorț cu Gabi Bădălău. Banii ajung la statul român

Publicat pe

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi terminat. Deși s-au despărțit acum aproape doi ani cele două vedete nu au ajuns nici acum la un consens privind despărțirea lor oficială în acte. Acum, artista trebuie să scoată din buzunar o sumă importantă de bani pentru a pune punct partajului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concret, timp de un an, va trebui să plătească în fiecare lună câte 1.000 de euro, pentru a achita taxa de timbru stabilită de instanță, în dosarul de partaj cu Gabi Bădălău. Suma totală ajunge la 60.000 de lei.

În urmă cu aproape trei luni, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu se pune în discuție o împăcare între ea și Gabi Bădălău.

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce decidea instanța, în mai

Taxa de timbru judiciar este plata datorată statului de către toate persoanele fizice și juridice în vederea soluționării unei probleme juridice, printr-un act de justiție.

În urmă cu 6 luni, Claudia Pătrășcanu obținuse eșalonarea taxei de timbru de, artista explicând instanței că nu își permite acești bani necesari ca să poată continua procesul de partaj, pentru că are doi copii de care trebuie să aibă grijă. Atunci, instanța a respins, însă, cererea de ajutor judiciar public.

„Respinge cererea de reexaminare formulată de petenta BĂDĂLĂU CLAUDIA MARIANA împotriva încheierii civile din data de 12.05.2021 pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 3568/192/2019, relativ la cererea de acordare a ajutorului public judiciar. Definitivă', au decis, de curând, magistrații.

Citește și: Claudia Pătrășcanu are un nou iubit? Gabi Bădălău a dat-o de gol:'Probabil și-a refăcut viața sentimentală'

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall:„I-am lansat această propunere’

Gabi Bădălău își vrea copiii aproape, Claudia nu e de acord

În ultimul timp, Claudia și Gabi Bădălău s-au atacat unul pe celălalt, pentru că se luptă pentru custodia copiior. În urmă cu ceva timp, fiul politicianului Nicolae Bădălău dezvăluia în direct la Antena Stars că vrea să aibă liniște și să se poată bucura de viață.

În plus, Gabi Bădălău a spus că vrea și să-și ducă băieții la București și să nu rămână la Constanța, acolo unde cântăreața vrea să îi crească pe cei mici.

„Nu mi-a dat copiii de cinci luni de zile, părinții mei nu au văzut copiii de cinci luni de zile. Sper să ne înțelegem între noi, nu la televizor', spunea Gabi Bădălău pentru sursa citată.

Ce nemulțumire are Claudia Pătrășcanu față de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu nu a mai rezistat și a spus public lucrurile pe care Gabi Bădălău se presupune că le-a făcut pe tot parcursul procesului de divorțul. Omul de afaceri ar fi amenințat-o pe cântăreață și ar fi lăsat-o fără avocați în plin proces! Cu toate acestea, femeia nu se lasă mai prejos și susține că va merge până la capătul pământului pentru copiii ei:

Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu! Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța ca cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici.‘, a spus Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter