Mihai Bobonete a fost bătut de un taximetrist, în București: „A venit cu o bâtă de baseball”

Publicat pe

Mihai Bobonete a fost bătut cu bâta de un taximetrist, în București, deși Octavian Strunilă a fost capul răutăților. Cei doi actori au povestit cum a decurs această înâmplare și de ce taximetristul s-a dus după ei cu o bâtă de baseball.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A fost rândul lui Octavian Strunilă să fie invitat la podcastul de pe YouTube al lui Mihai Bobonete, „Da bravo'. Cei doi sunt prieteni buni de ani de zile așa că au avut multe amintiri de depănat.

Mihai Bobonete a fost bătut de un taximetrist, în București: „A venit cu o bâtă de baseball'Mihai Bobonete a fost bătut de un taximetrist, în București: „A venit cu o bâtă de baseball'

Una dintre povestiri a fost legată de bătaia luată de Mihai Bobonete de la un taximetrist. Deși Octavian Strunilă fusese „capul răutăților', șoferul de taxi s-a răzbunat cu o bâtă de baseball pe Bobonete.

Mihai Bobonete, bătut de un taximetrist

Mihai Bobonete și Octavian Strunilă au povestit cum a fost iscat un scandal între ei și un taximetrist. Se pare că șoferul a refuzat să îi ducă la destinație și, după ce s-au urcat într-un alt taxi, Octavian Strunilă a sunat la dispecerat pentru a-i face reclamație.

Citește și: Mihai Bobonete, despre fosta soţie a lui Răzvan Simion:

Citește și: Ce-nseamnă să ai simțul umorului! Cum arată soția lui Mihai Bobonete:

Citește și: Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital! Cum se simte acum:

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios!

Aflând despre cele întâmplate taximetristul s-a ținut după ei și, când a prins ocazia, s-a dus spre Bobonete și a început să îl bată cu o bâtă de baseball. Actorul nici măcar nu știa motivul pentru care este lovit.

„Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia'.

Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: Deschide că îți sparg geamul!', a povestit Otavian Strunilă.

Mihai Bobonete s-a căsătorit după 25 de ani de relație

Mihai Bobonete a povestit, în cadrul unui interviu, cum a cunoscut-o pe Cătălina, cea care i-a devenit soție mulți ani mai târziu: „La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul’. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună’.

Mihai Bobonete și Cătălina sunt împreună de peste 25 ani, însă abia în 2003 au făcut cununia civilă, iar cununia religioasă 14 ani mai târziu.

„Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că… am și uitat cum am cucerit-o. Nuntă efectiv am făcut-o în 2018, dar a durat că a trebuit să mă conving, știi… 25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți’, a mai spus actorul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter