Ce-nseamnă să ai simțul umorului! Cum arată soția lui Mihai Bobonete: e frumoasă foc și i-a oferit doi copii adorabili!

Publicat pe
Ce-nseamnă să ai simțul umorului! Cum arată soția lui Mihai Bobonete: e frumoasă foc și i-a oferit doi copii adorabili!Ce-nseamnă să ai simțul umorului! Cum arată soția lui Mihai Bobonete: e frumoasă foc și i-a oferit doi copii adorabili!

Mihai Bobonete este poate cel mai celebru comediant de la noi, având numeroase proiecte. Dar asta și pentru că are în spate o femeie puternică, vorba proverbului, care i-a oferit doi copii adorabili și pe care o iubește de un sfert de secol. Iată cum arată și cu ce se ocupă Cătălina Bobonete!

Are un succes fenomenal cu rolul lui Bobiță din 'Las Fierbinți' și numeroase spectacole de stand-up comedy, dar puțini știu ce familie frumoasă are comediantul de 39 de ani.

Mihai Bobonete a făcut nuntă cu aleasa lui după 25 de ani de când au început relația

Bobonete are o soție simpatică foc, Cătălina, care i-a dăruit doi copii adorabili, Octavian (9 ani) și Maria (5 ani). Cuplul are o poveste de dragoste cel puțin interesantă având în vedere că s-au îndrăgostit unul de altul în adolescență, sunt împreună de 25 de ani, s-au căsătorit în 2003, dar au făcut nunta abia în vara lui 2017. Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că…am şi uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o anul trecut, dar a durat că a trebuit să mă conving, ştii…25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relaţie destul de bună cu copiii, nevasta mă iubeşte, eu o iubesc pe ea aşa că suntem fericiţi', a declarat actorul pentru VIVA!.

Cătălina Bobonete are 37 de ani, este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist. O prezență discretă, care evită lumina reflectoarelor, bruneta îmbină cu pricepere cariera cu 'meseria' de mama pentru cei doi copii ai cuplului.

Cătălina și Mihai Bobonete au tras o sperietură zdravănă recent, când au fost luați prin surprindere de furtuna ce a lovit Halkidiki, loc în care își petrec toate vacanțele de vară în ultimii patru ani.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter