Respingătoare sau incitante? Fetișuri sexuale despre podoaba capilară sau părul corporal

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ești mândră de culoarea și coafura ta? Pentru unele persoane pot fi o sursă de excitație intensă. Mergi des la epilat? Oamenii cu fetișuri sexuale despre păr ar strâmba din nas. 

Spune-i unei femei să nu se vopsească, tundă, coafeze, epileze și poți crea un adevărat război. Toate acestea ne fac să ne simțim bine și mai frumoase.

Însă… frumusețea este în ochii privitorului, mai ales în ceea ce privește fetișurile sexuale. Și dacă nu știai există fetișuri legate strict de… păr!

Fetișul tunsului…

… are mai multe nuanțe. Respectiv individul se excită atunci când este tuns sau bărbierit, când tunde sau bărbierește el pe cineva sau doar privește aceste procedee.

Oare stiliști au întâlnit vreodată astfel de persoane?

Citește și:

Oamenii de știință îți recomandă să petreci mai mult timp cu părinții tăi! Asta le va crește longevitatea

Studiu: ești mai tandră cu animalul de companie decât cu iubitul!

Tricophilia

Se referă la părul de pe cap dar și la cel de pe corp, ambele variante având potențial erotic și sexual foarte mare.

Excitarea se produce atingând părul, inclusiv părul de la axile, de pe mâini, picioare, piept etc. Să te exciți când vezi sau atingi părul pubian este un alt fetiș numit pubephilia.

Părul de pe cap nu are restricție la lung sau scurt, ud sau uscat, iar persoanele cu acest fetiș pot avea preferințe pentru o anumită tunsoare ori culoare a părului.

Mai mult, se pare că și blana este foarte excitantă…

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter