Reacția Giei de la Insula Iubirii după ce Bogdan a trădat-o: "E clar că nu mai sunt în sufletul lui și nu se gândește la mine!"

Publicat pe

Asearã, în cel mai nou episod Insula Iubirii, de la Antena 1, la Minitel, Gia a asistat la ceremonia focului unde i-au fost prezentate imagini cu cel mai revoltător comportament la care insula a fost vreodată martoră. Femeia care își pusese drept limită implicarea afectivă a partenerului ei într-o relație cu ispita, a primit dovezi că la Purimuntra Bogdan a făcut toate demersurile pentru a începe oficial o relație cu Irina.

I-a oferit ispitei gesturi tandre, declarații în văzul tuturor, semn că ceea ce a pornit în Thailanda, are toate șansele, în cazul în care ispita își dorește, să se prelungească și la întoarcerea acasă.'Faptul că s-a apropiat de Irina nu mă surprinde. Eu nu mai sunt în sufletul lui Bogdan, nu se gândește la mine, nu a întrebat de mine, se poartă de parcă nu ar fi legat cu nimic!', a fost reacția Giei după ce a urmărit materialele cu Bogdan de la Purimuntra, însoțită de renunțarea la brățara de cuplu.

Dezamăgit de fluctuațiile de comportament ale Geaninei, Andi a început să dea semne din ce în ce mai clare de nemulțumire la adresa femeii: de la senzația de instabilitate pe care i-o oferă, până la lipsa de interes real la adresa lui, dublate de atitudinea de răsfățată a femeii.

În parcul de distracții, răbdarea lui Andi a scăzut după ce Geanina a continuat să fie răsfățată, astfel alimentându-i starea ispitei de nemulțumire. Andi a luat o decizie în urma căreia vrea să o vadă pe Geanina că va face ceva pentru a-și schimba atitudinea: Poate e mai bine să îi spun să ne despărțim. Sper ca acest șoc să schimbe ceva în ea'. Dar Geanina nu a făcut nicio mutare, nu a încercat un dialog și nu a căutat împăcarea.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter