Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV: „Îmi ia ceva timp până să...”

Publicat pe

Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV. Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România. Aceasta a intrat în atenția publicului datorită ținutelor sale extravagante, cu care a uimit o țară întreagă. Vedeta a făcut parte atât din echipa Kanal D, atunci când avea rolul de jurat la Bravo, ai stil!, cât din trustul ProTV, unde prezenta „Marțea neagră cu Iulia Albu' în cadrul emisiunii „La Măruță'. De la ambele posturi de televiziune, aceasta și-a dat demisia, însă decizia a fost influențată de părerea unui om foarte important din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu este o persoană extrem de controversată din showbizul românesc. Aceasta a uimit pe toată lumea cu aparițiile sale extravagante, purtate atât pe stradă, cât și la televizor. Vedeta a făcut parte atât din echipa Kanal D, cât și din trustul ProTV, însă a demisionat de la ambele, iar acum este membru al Antenei. Deciziile pe care aceasta le-a luat în cariera ei de om de televiziune au fost influențate de părerea unei persoane foarte importante!

Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV: „Îmi ia ceva timp până să...'Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV: „Îmi ia ceva timp până să...'

Deși Iuliei Albu îi place să se ghideze după ceea ce simte, există momente când aceasta se consultă cu oamenii dragi din viața ei. În ceea ce privește cariera, ea a primit o sugestie, pe care a și urmat-o, din partea partenerului său de viață.

Citește și: Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars:„Lucrurile devin periculoase’

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului:'Nu m-am axat doar pe medicație, ci și pe…'

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu și unde va fi înmormântat. Marina Almășan:„Voia să…’

Citește și: Ana Porgras este internată în spital. Cum se simte fosta gimnastă:„Nu mai pot…’

Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV

Iulia Albu a făcut parte din echipa ProTV pentru câțiva ani. Aceasta, deși avea propria sa rubrică de modă în cadrul emisiunii „La Măruță', a decis să își ia rămas bun de la trustul de televiziune.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc ProTV si întregii echipe «La Măruță» pentru 4 ani frumoși. Sunt mândră că „Martea Neagră cu Iulia Albu', proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016, și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTV. Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba', a scris ea pe rețelele de socializare la acea vreme.

Recent, criticul de modă a recunoscut că partenerul său de viață, Mike, a fost cel care i-a sugerat să încheie colaborările atât cu Kanal D, cât și cu ProTV. Fosta soție a lui Mihai Albu a punctat faptul că de multe ori îi este greu să accepte sfaturile oamenilor, însă știe că iubitul ei are cele mai bune intenții.

„Îl ascult atunci când este vorba de multe ori despre discursul meu. El a fost prima persoană care a spus: „Trebuie să pleci din Pro'. El a fost şi prima persoană care mi-a spus: „Trebuie să pleci din Kanal D'. De multe ori îmi ia ceva timp până să accept ceea ce îmi spune el, însă aproape întotdeauna are dreptate', a declarat vedeta pentru OK! Magazine.

Are propriile emisiuni la Antena Stars

În acest moment, Iulia Albu face parte din echipa Antenei și pare că se simte foarte bine acolo. Ea prezintă două emisiuni pe Antena Stars, a fost jurat al emisiunii Splash! Vedete la apă!, iar în curând va apărea în cele mai noi proiecte ale postului TV.

„Eu am proiecte atât pe Antena Stars, cât şi pe Antena 1. Din punct de vedere profesional consider că am făcut cea mai bună alegere. Pe Antena Stars am cele două emisiuni, „I.A: cu stil' şi „Poliţia modei', iar pe Antena 1 am fost jurat la „Splash! Vedete la apă' şi urmează alte proiecte, pe care nu le pot discuta deocamdată', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cine este Mike, iubitul Iuliei Albu

Mike este bărbatul care o face zilnic fericită pe Iulia Albu. Acesta a studiat vioara în Londra, însă, în urma unui accident, a fost nevoit să renunțe la această pasiune. În acest moment el activează în publicitate și marketing.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing', a mai spus ea.

Deși Mike se afla în Londra atunci când a început relația cu Iulia, acesta a hotărât să se stabilească în România pentru a putea continua relația. Chiar dacă creatoarea de modă nu i-a oferit un ultimatum, el a știut că acesta este singurul mod în care relația lor poate continua.

„Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici. Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter