Pamela Anderson divorțează a cincea oară. Motivul separării, după doar un an de căsnicie

Publicat pe

Pamela Anderson divorțează pentru a cincea oară. Celebra actriță s-a căsătorit în decembrie 2020 cu Dan Hayhurst, după o relație de doar câteva luni. Inițial, Hayhurst a fost bodyguardul ei, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste. Spre surprinderea multora, vedeta a luat decizia de a se despărți de partenerul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Starul din Baywatch, Pamela Anderson a făcut anunțul divorțului dintre ea și cel de-al cincilea soț, Dan Hayhurst. Surse din apropierea cuplului au declarat că lucrurile dintre ei au fost inițial fericite, dar pandemia de coronavirus le-au schimbat relația.

Pamela Anderson divorțează a cincea oară. Motivul separării, după doar un an de căsniciePamela Anderson divorțează a cincea oară. Motivul separării, după doar un an de căsnicie

Actrița de la Hollywood a fost căsătorită cu Tommy Lee, cu Kid Rock în 2007, iar cu Rick Salomon s-a căsătorit de două ori. Deși fanii Pamelei se așteaptau ca vedeta să aibă o căsnicie frumoasă și de lungă durată, se pare că cei doi nu s-au mai înțeles.

Citește și: Boala de care a suferit Pamela Anderson.Tratamentul a costat-o 10.000 de dolari

Citește și: Dieta-minune pe care o ține Pamela Anderson. Eficientă pentru femei, salvatoare pentru bărbați:'Consumul de carne duce la…'

Citește și : Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…'

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan', la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Pamela Anderson divorțează a cincea oară

Spre surprinderea multora, celebra actriță de la Hollywood, Pamela Anderson divorțează de cel de-al cincilea soț al său, Dan Hayhurst. Cei doi s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului în 2020, iar la un an de la nuntă, cei doi au decis să divorțeze. Starul din Baywatch a făcut public anunțul divorțului dintre ea și Dan Hayhurst. Pamela și soțul ei s-au cunoscut în perioada în care Dan era garda de corp a vedetei, iar în 2020 -au apropiat. După pandemia de coronavirus, cei doi s-au apropiat mai mult, iar după câteva luni au decis să se căsătorească.

În Ajunul Crăciunului s-au căsătorit într-un mediu intim și discret, iar ceremonia a avut loc la casa lui Hayhurst din Vanconver. Motivul divorțului nu se cunoaște, dar se pare că pandemia de coronavirus și-a fi pus amprenta pe relația lor. Pandemia și timpul petrecut în permanență împreunp ar fi devenit sufocant. Așadar, se pare că pandemia de coronavirus i-a apropiat, dar i-a și despărțit.

De ce divorțează Pamela Anderson

Pamela si soțul ei au fost fericiți la început, dar pandemia pare că le-a transformat relația, cei doi devenind foarte distanți, având în vedere că au petrecut mult timp împreună. O sursă din apropierea cuplului a făcut declarații despre separarea dintre Pamela și Dan.

Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva. Ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit.

Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca căsătoria să funcționeze', a povestit sursa pentru presa de peste Ocean.

Pamela Anderson a avut cinci mariaje eșuate

Celebra actriță de la Hollywood a fost căsătorită de cinci ori. Acesta este cel de-al cincilea mariaj eșuat al actriței din Baywatch. Pamela a fost căsătorită cu alți patru bărbați, iar cu unul dintre ei s-a măritat de două ori. Prima oară a făcut nunta cu artistul Tommy Lee, alături de care are doi fii, Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee.

Ulterior s-a căsătorit cu solistul Kid Rock timp de un an, din 2006 până în 2007. În 2007 s-a căsătorit cu Rick Salomon, a divorțat, dar în 2014 s-au căsătorit din nou. În 2015 au divorțat. În 2020, Pamela Anderson s-a măritat cu producătorul american de film Jon Peters, dar mariajul lor a durat doar 12 zile.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter