Andreea Raicu a plecat în vacanță fără telefon. De ce a recurs la acest gest

Publicat pe

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. De câțiva ani, fosta prezentatoare tv și-a schimbat stilul de viață. Recent, șatena a plecat în vacanță pentru 10 zile, dar a făcut un gest surprinzător. Andreea a lăsat telefonul acasă și a plecat să se bucure de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 44 de ani, Andreea Raicu arată extrem de bine, iar asta se datorează stilului său de viață sănătos, pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani. Vedeta este de părere că modul în care arată se datorează stilului său de viață sănătos și mai ales pregătirii mentale.

Andreea Raicu a plecat în vacanță fără telefon. De ce a recurs la acest gestAndreea Raicu a plecat în vacanță fără telefon. De ce a recurs la acest gest

Andreea Raicu a plecat 10 zile fără telefon, iar fanii au rămas surprinși de decizia sa. Vedeta a decis să facă un detox virtual de câteva zile, bucurându-se de vacanță și de momentele frumoase. Șatena le-a explicat fanilor ce a determinat-o să ia această decizie.

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu:”E timpul să ne oprim…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, replică acidă pentru Andreea Raicu:„Invidia ta îmi dă valoare!'

Citește și: Adda, adevărul despre intoleranța la histamină:„Am o mutație…'

Citește și: Ce comentariu a lăsat Anamaria Prodan la o poză cu Reghe și fiul lui, Luca:„Bravo. Să-l…'

Andreea Raicu a plecat în vacanță fără telefon

Andreea Raicu arată senzațional la vârsta de 44 de ani. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Ei bine, de această dată, Andreea a decis să ia o pauză de la viața virtuală și să se bucure de vacanță fără telefon. Astfel că a plecat în concendiu lăsându-și telefonul acasă. Fosta prezentatoare tv a explicat si motivul pentru care a ales să facă acest lucru.

„Mai întăi vom suferi de FOMO și după vom tânji după JOMO' spunea în urma cu mulți ani, înainte să înceapă țoață acesta nebunie cu Social Media, la o conferință, un speaker despre aceste concepte total noi atunci.
Acum cred că știm cu toții ce înseamnă:

FOMO – the fear of missing out – că o maladie de care cea mai mare parte din noi a fost atinsa și care nu ne lasă să ne bucuram de ce avem pentru că ne dorim mai mereu ce au alții.
JOMO – the joy of missing out – un concept care timid îsi face loc în viețile unora dintre noi.

Eu una mă regăsesc în ceea ce am auzit la acea conferință. Ani buni am suferit de FOMO, iar acum sunt bucuroasa că am ajuns la JOMO', este anunțul făcut de vedetă, pe instagram, în urmă cu 10 zile, chiar la începutul experimentului. 

Andreea Raicu: ” 10 zile de timp cu mine și pentru mine „

Andreea Raicu a lipsit 10 zile de pe rețelele de socializare, iar fanii i-au simțit lipsa imediat. Deși nu a postat absolut nimic timp de 10 zile, Andreea a spus că s-a simțit minunat, mărturisind că a descoperit o lume nouă. Fosta prezentatoare tv a spus că a reușit să se bucure de prezent, de mâncare, de oameni și de peisaje, fără să le pozeze, dar și fără să simtă nevoia să afle ce au postat și alte persoane.

„Ieri s-au făcut 10 zile de când nu m-am mai conectat la social media.
10 zile în proporție de 98% fară telefon, WhatsApp sau alte aplicații.
10 zile de liniște! 10 zile de timp cu mine și pentru mine, cu cei de lângă mine, prezenta în fiecare moment, în realitatea mea, nu în cea virtuala pentru care am ajuns să trăim cei mai mulți dintre noi, să facem mereu alegerile care să ne arate cât mai 'bine' în ochii celorlati prin postarea imaginilor care întruchipează viață perfecta.

10 zile în care m-am oprit și mi-am întors atenția din exterior, la interior, acolo unde este totul. Sunt răspunsurile la orice întrebare pe care o ai legata de ce să faci, forță fiecăruia dintre noi, echilibrul și mai ales dragostea, puterea și încrederea că alegi să-ți trăiești viață pentru tine și nu pentru ceilalți. „, a scris Andreea pe Instagram.

Meditația o ajută pe Andreea Raicu

Andreea Raicu susține că meditația este lucrurul care o ajută cel mai mult atunci când este tristă, supărată sau stresată. De asemenea, vedeta a mărturisit că are mare grijă de sănătate ei atât fizică, cât și mentală.

„Conform studiilor, se spune că gena bună contribuie doar în pro­porţie de 20% la un aspect fi­zic tânăr şi plăcut chiar şi la vârsta maturităţii. Deși eu cred că in­fluenţa ei este cu mult mai mare. Cred că forma fizică ţine foarte mult şi de stilul de viaţă, şi când spun asta nu mă re­fer doar la ali­mentaţie.

Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală. Faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re. Deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport', a spus Andreea Raicu într-un interviu, potrivit unica.ro.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter