Dan Capatos o atacă dur pe Ema Uta: „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

Publicat pe

Dan Capatos o atacă dur pe Ema Uta. Alex Bodi a intrat iarăși în atenția publicului larg, după ce ar fi înșelat-o pe Daria Radionova cu Ema Uta. La început de 2022, afaceristul din Mediaș s-a fotografiat pe plajele din Bahamas. Coincidență sau nu, și make-up artistul se află tot în același loc, motiv pentru care internauții au considerat că între cei doi s-a reaprins flacăra iubirii. Recent, Dan Capatos și-a spus părerea cu privire la triunghiul amoros, care a dat peste cap presa mondenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi este cunoscut deja pentru aparițiile sale amoroase, alături de femeile frumoase din online-ul românesc. După ce a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, afaceristul a format un cuplu cu rusoaica Daria Radionova. Lucrurile păreau să fie destul de agitate între ei deoarece au avut parte de multe certuri și despărțiri, însă într-un final își găsiseră liniștea. Aceasta nu a durat foarte mult pentru că, recent, s-a spus că omul de afaceri ar avea o relație cu Ema Uta, un make-up artist celebru. Dan Capatos a vorbit despre această situație și a atacat-o dur pe experta în frumusețe.

Dan Capatos o atacă dur pe Ema Uta: „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi'Dan Capatos o atacă dur pe Ema Uta: „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi'

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars, Dan Capatos a vorbit și despre triunghiu amoros Alex Bodi – Ema Uta – Daria Radionova. Omul de televiziune a spus cuvinte foarte grele la adresa make-up artistului.

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV:A fost agresiv cu mine

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială: „Nu e o surpriză'

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:„Ești nebun, ești pervers….

Citește și: Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Dan Capatos o atacă dur pe Ema Uta

Dan Capatos a venit cu o replică dură la adresa make-up artistului Ema Uta. Acesta o consideră o femeie disperată, care este dependentă de atenția lui Alex Bodi. Recent, cuplul a făcut mai multe poze în Bahamas, în același cadru de vis.

'N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu ca Ema Uta stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas', a declarat prezentatorul de la  Antena Stars.

Daria Radionova, înșelată de Alex Bodi

Deși părea că lucrurile s-au rezolvat între ei, Alex Bodi și Daria Radionova trec din nou printr-o dramă. De această dată, problema a fost provocată de afacerist, care ar fi înșelat-o pe rusoaică cu make-up artistul de la noi din țară. Daria susține că nu a vrut să intre într-o polemică cu fostul ei iubit, așa că s-a amuzat pe această temă.

Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră', a spus Daria pentru Spynews.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter