Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor: "Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să..."

Publicat pe

Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor România. Fosta asistenta TV a răbufnit la adresa Laurei Giurcanu. După o săptămână de competiție, bruneta a intrat în conflict cu mai mulți colegi de la Survivor România. Discuțiile aprinse intervin între Andreea și Laura, dar și între alți Faimoși care încearcă să aplaneze conflictul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prima săptămână din Survivor România 2022 s-a finalizat cu scandal și conflicte între membrii echipei Faimoșilor. După ce s-a certat cu CRBL, luându-i apărarea Roxanei Ciuhulescu, Andreea Tonciu nu a abținut și a criticat-o pe Laura Giurcanu. Topmodelul a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, iar bruneta a pus-o la zid.

Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor: "Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să..."Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor: "Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să..."

Scandalurile se țin lanț de membrii echipei Faimoșilor, iar Andreea Tonciu a răbufnit. Vedeta a avut mai multe conflicte în prima săptămâna de concurs. Vedeta s-a certat cu CRBL, deoarece a considerat că trebuie să-i ia apărarea Roxanei Ciuhulescu, pe care o consideră deja prietenă.

Citește și: Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor:„S-a temut să nu fi…'

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022.E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani:„Mai frumoasă decât Jennifer Lopez'

Citește și: Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley, a făcut primii pași!Imagini inedite din vacanță

Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor

În echipa Faimoșilor, Andreea Tonciu a criticat-o dur pe Laura Giurcanu. În prima săptămână de concurs, Andreea a mai avut un conflict puternic și cu CRBL. Vedeta a fost deranjată de faptul că topmodelul a stat în mare câteva ore, alături de u coleg de echipă. Bruneta i-a adresa Laurei mai multe cuvinte jignitoare. În imaginile din următoarea ediție Survivor România, publicul a văzut aceste discuții. „Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.', i-a reproșat Andreea Tonciu Laurei Giurcanu.

La rândul ei, Laura nu s-a abținut și i-a atras atenția Andreei Tonciu. Modelul a dat de înțeles că nu se ascunde de nimeni și că poate să facă orice fără să dea explicații nimănui. „Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu Tj și cu CRBL și cu cine vreau eu.', i-a spus Laura.

Andreea Tonciu, scandal de proporții cu CRBL

În ultima ediția a emisiunii Survivor România, Andreea Tonciu și CRBL au avut câteva momente tensionate. Vedeta tv a fost deranjată de faptul că artistul a propus-o spre eliminare pe Roxana Ciuhulescu, care i-a devenit prietenă. Andreea a declarat că s-a apropiat foarte mult de sportivă, motiv pentru care a simțit să-i ia apărarea.

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere. Cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei… ia-te de bărbați, dacă ești șmecher. Nu mai țipa la mine! De-aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă', a declarat Andreea Tonciu.

CRBL a reacționat și el. Artistul i-a spus Andreei să nu se implice în discuțiile altora. „De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana? Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine, să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare, dar nu am avut altă opțiune', a spus CRBL.

Xonia, eliminată de la Survivor România 2022

Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu și Xonia au fost cei trei faimoși propuși spre eliminare. Xonia a fost concurenta care a părăsit competiția. Anunțul a fost făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. Imediat după ce și-a auzit numele, cântăreața a izbucnit în lacrimi. „Îmi iau la revedere? Nu cred!', a spus Xonia cu lacrimi în ochi.

Daniel Pavel i-a spus concurentei câteva cuvinte, înainte ca aceasta să-și ia rămas-bun de la colegii săi. „Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția', i-a spus prezentatorul „Survivor România'.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter