Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială: "Nu e o surpriză"

Publicat pe .

Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta, deși este într-o relație, oficial, cu Daria Radionova. S-a tot zvonit că make-up artista și omul de afaceri ar forma o relație, însă cei doi nu au recunoscut oficial acest lucru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a revenit la fosta iubită și părea că a dat-o uitării pe Ema. Însă, adevărul este altul. Au plecat în vacanță împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta, deși este într-o relație cu Daria Radionova. Cei doi au fost împreună în Bahamas, însă nu au postat vreo fotografie împreună. Însă, ne putem da seama din faptul au postat fotografii din aceleași locuri și au fost cazați în aceeași locație.

271647980_639736870407488_3831949205346202769_n271647980_639736870407488_3831949205346202769_n

Totuși, în timp ce Ema Uta a postat imaginile în timp real, Alex Bodi a mai lăsat să treacă ceva timp.

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV:A fost agresiv cu mine

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu.Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă’/ EXCLUSIV

Citește și: O tânără din Constanța, filmată când își bătea cu bestialitate fetița de 2 ani. Ce au deciz autoritățile după imaginile care au șocat România

Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta

În ultima perioadă, s-a tot zvonit faptul că Alex Bodi ar forma o relație cu Ema Uta. Cei doi nu au recunoscut relația, iar omul de afaceri chiar s-a împăcat cu fosta lui iubită, Daria Radionova.

Deși păreau mai fericiți ca niciodată, Bodi a comis-o din nou. A plecat în vacanță cu make-up artista, în Bahamas. Deși nu s-au afișat împreună, ne putem da seama că au fost în aceeași vacanță din fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Ema Uta a vizitat plaja cu iguane, a înotat cu delfinii și a stat într-un complex în care și Alex Bodi era cazat. Ei bine, vedeta a postat imaginile în timp real, în timp ce omul de afaceri a lăsat să treacă ceva timp. Totuși, ne putem da seama că ușurință de faptul că au fost împreună, întrucât pozele sunt făcute fix în aceleași locații, din aceleași unghiuri, doar că cei doi nu apar împreună, scrie Spynews.

Ba chiar mai mult, Daria a șters toate imaginile cu iubitul ei, ceea ce întărește și mai tare presupunerile.

Cum a reacționat Daria Radionova, iubita oficială

La scurt timp după ce s-a aflat că Alex Bodi a fost în vacanță cu Ema Uta, Daria Radionova a făcut primele declarații.

Vedeta nu s-a arătat surprinsă mai deloc de această situație și chiar a susținut că era o surpriză dacă Alex nu o înșela.

„Era o surpriză dacă Alex nu mă înşela, aşa nu e o surpriză pentru mine!”, a mărturisit Daria Radinova, pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton