Marian Corcheș, iubitul lui Carmen de la Sălciua, a divorțat oficial: "A acceptat că a greșit"

Publicat pe

Marian Corcheș este de acum un bărbat liber. Iubitul lui Carmen de la Sălciua a divorțat oficial de fosta sa soție. Cântăreața a fost alături de partenerul ei în acest moment. Bianca Corcheș, fosta soție a bărbatului, a făcut primele declarații despre cum s-a desfășurat procesul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Corcheș și Carmen de la Sălciua trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă, cei doi îndrăgostiți au avut parte de mai multe situații dificile în relație. Mai exact, fosta soție a bărbatului a ieșit pe post și a acuzat-o pe artistă că s-a băgat în relația lor.

Marian Corcheș, iubitul lui Carmen de la Sălciua, a divorțat oficial: "A acceptat că a greșit"Marian Corcheș, iubitul lui Carmen de la Sălciua, a divorțat oficial: "A acceptat că a greșit"

Lucrurile se pare că s-au rezolvat acum între Marian și Bianca Corcheș, întrucât aceștia s-au prezentat în fața instanței pentru a semna actele de divorț.

Citește și: Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal: „Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze…'

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…

Citește și: Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor.Cum l-a încurajat pe Faimos

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a divorțat de soție

În cadrul unui interviu, Bianca Corcheș a vorbit despre cum s-a desfășurat procesul de divorț. Se pare că iubitul lui Carmen de la Sălciua a recunoscut că a greșit, însă i-a cerut fostei partenere să meargă în instanță și să-și ceară drepturile.

Totodată, Bianca a mai adăugat faptul că fostul ei soț nu a fost de acord să rezolve pe cale amiabilă și de aceea a fost nevoit să acționeze în acest mod.

„El și-a asumat vina, greșelile. Adică faptul că a trădat și s-a terminat. S-a terminat pentru că el a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat, a fost de acord cu acțiunea noastră! Nu am cerut 100.000 de euro, am zis că partajul acolo e.Ultima oară când am vorbit mi-a spus că nu este de acord cu nimic, dar dacă îmi vreau drepturile, să merg în instanță și să-mi cer drepturile. Pe cale amiabilă nu a fost de acord cu nimic. Acum așteptăm decizia. Bine, o să mai dureze puțin până vine decizia, dar în teorie suntem gata, am divorțat'a povestit Bianca Corcheș în cadrul unei emisiuni TV.

Carmen de la Sălciua i-a fost alături iubitului

Cum era de așteptat, Carmen de la Sălciua și-a însoțit iubitul în ziua procesului.

Bianca Corcheș spune că a văzut-o pe actuala iubită a fostului ei soț, însă în mașină. Aceasta nu a participat propriu-zis la proces.

„Nu mă așteptam să se termine și nu mă așteptam să recunoască. Pentru că el m-a acuzat pe mine de niște chestii la care și-a pus martori și chestii de genul. Și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut când a băgat actele de divorț. Nu mă așteptam să dea înapoi deoarece și cred că este îndrăgostit. Am văzut-o și pe ea. Nu la proces, dar afară am văzut-o, în mașină'a mai adăugat Bianca Corcheș.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter