Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit: "La iubire nu ai cum să nu răspunzi..."

Publicat pe

Dana Marijuana anunța despărțirea de iubitul ei, în urmă cu o lună de zile. Ei bine, se pare că cei doi au decis să își mai acorde o șansă și s-au împăcat. În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit deschis despre relația ei de la momentul actual.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna decemebrie, Dana Coteanu sau Dana Marijuana, așa cum o cunoaște o țară întreagă, anunța pe rețelele de socializare despărțirea de partenerul de viață. Deși credea că și-a găsit fericirea alături de acesta, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit: "La iubire nu ai cum să nu răspunzi..."Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit: "La iubire nu ai cum să nu răspunzi..."

Acum, cântăreața a spus că a reușit să discute cu partenerul ei și, astfel, cei doi îndrăgostiți au decis să se împace. Iată ce spune despre relația ei de la momentul actual.

Citește și: Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită:’Am rămas cu o parte a creierului paralizată’

Citește și: Ce fată frumoasă are Dana Marijuana! La 14 ani, Alesia este copia fidelă a mamei sale:’Dacă va avea şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem’

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…

Citește și: Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: „A ales o ținută extrem de…

Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit

În urmă cu o lună, Dana Coteanu anunța despărțirea de partenerul ei de viață. Ei bine, se pare că după ce au decis să meargă pe drumuri diferite, cei doi au înțeles cât de mult se iubesc. Astfel, iubitul cântăreței s-a apropiat și mai tare și i-a spus ce sentimente puternice are față de ea.

Vedeta nu a putut să fie indiferentă și, după cum spune ea, nu putea să nu răspundă la iubire tot cu iubire.

Eu m-am retras și el a venit către mine și mă iubește și mai tare. (…) La iubire n-ai cum să nu răspunzi cu iubire. Ai fi prea hain la suflet ca să calci peste chestia asta', a afirmat Dana Marijuana la Antena Stars.

De ce s-au despărțit Dana Marijuana și partenerul ei

După mai multe discuții, Dana Marijuana a decis să mai acorde o șansă relației. Însă, recunoaște că mai multe lucruri au dus la despărțire, printre care și faptul că partenerul ei a avut o discuție cu fosta soție, lucru care a deranjat-o extrem de tare.

De asemenea, ruptura s-a produs în momentul în care iubitul a venit și i-a spus că nu se mai simte atras de ea.

Am văzut că în jurul lui se întâmplau numai rele, încercam să lupt contra lor, dar am considerat că asta face parte din viața lui și că viața lui nu-mi aparține mie și că trebuie să mă retrag, că nu sunt soția sau partenera care să-ți coordoneze viața. (…) Erau prietenii lui… și fosta soție, care s-a băgat aiurea. (…) Am dat la mesaje și i-am văzut pe ei dornici să-și amintească ce frumos era. M-a durut pentru că eu eram cu el și simțeam chestia asta care nu mai era în regulă. A venit la mine și a zis 'Stii ceva, tu nu mă mai atragi'. (…) Nu mai există șansa să mă întorc la sentimentele care au fost, dar acum e altceva, e foarte bine', a explicat cântăreața.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter