Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită: "Am rămas cu o parte a creierului paralizată"

Publicat pe

Dana Marijuana a dispărut de ani buni din viața publică, dar o lungă perioadă a reușit să țină prima pagină a tabloidelor cu scandalurile în care era implicată. Acum însă, viața fostei artiste hip-hop s-a schimbat total… Dana Coteanu a povestit despre unul dintre momentele care i-au marcat existența, din cauza căruia a ajuns să se pensioneze pe caz de boală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dana Marijuana, sau cea mai fidelă fată, a fost pe val între anii 1990-2000, odată cu colaborarea cu B.UG. Mafia și numeroasele piese scoase de ea. La vremea aceea, o premieră pentru România: o femeie care cânta hip hop și o făcea chiar bine. Din păcate însă, celebritatea a venit la pachet și cu dependența de droguri, dar acum, din fericire Dana Coteanu a reușit să-și găsească liniștea alături de iubitul său și cele două fetițe.

Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită: "Am rămas cu o parte a creierului paralizată"Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită: "Am rămas cu o parte a creierului paralizată"

Dana Marijuana: „Oamenii nu mă mai recunosc pe stradă”

Dana Marijuana a vorbit recent despre momentele de faimă și decădere, despre regrete, dar și despre unul dintre momentele care i-au marcat existența. Dacă înainte numele ei era pe buzele tuturor, iată că acum Dana Marijuana este doar un chip în mulțime… însă nu a renunțat complet la ideea de a reveni pe scena muzicală.

Mi-am dorit să fiu mereu o divă. Dar nu orice fel de divă. De aici vine şi stilul meu muzical, underground. Mereu mi-am spus că pot fi regina stilului underground şi cred că am atins acest prag. Mi-a plăcut să am şi succes şi sute de fani. Dar au venit timpurile în care mă ascund de fani. Toată lumea ştie că am anumite probleme de sănătate, că am devenit pensionară pe caz de boală.

Citește și: Speak spune tot ce se întâmplă în culisele noului sezon Chefi la Cuțite. Cum se înțelege cu Gina Pistol:'E diferit'/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă, probleme în sarcină: „M-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie”

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește. Cine e viitoarea lui soție

Aşa că am decis să mă ascund de fani. Oamenii nu mă mai recunosc şi asta-mi place, într-un fel. Fiindcă altfel risc să devin rea, agresivă. Mi s-a spus că am coborât de mai multe ori în stradă şi că am fost agresivă cu cei din jur. Îmi cer iertare tuturor. În 2000, am rămas cu o parte a creierului paralizată, ani buni, sper să mă înţeleagă lumea', a mărturisit Marijuana pentru playtech.ro.

O viață nouă pentru Dana Coteanu

Dana Marijuana a avut o viață zbuciumată internându-se de multe ori în centrele de dezintoxicare, dar de câțiva ani s-a cumințit și este mândră de cele două fete: Alesia (15 ani) și Iris (6 ani). Acum, alături de Dan Burlacu, iubitul ei, existența artistei s-a schimbat complet. Au reușit împreună să își construiască o viață frumoasă și să își crească fetițele.

Dana Marijuana a uitat de substanțele interzise și a decis să se bucure de viață în adevărata ei esență. Chiar dacă a dispărut de pe scena muzicală românească, vedeta a continuat să își urmeze pasiunile. Una dintre ele este pictatul, care a fost un fel de terapie pentru ea. 

Pictez. Am avut diplomă la școală. Mi s-a făcut diplomă specială pentru cea mai bună pictoriță din școală. Tablouri, mesaje în casă’, a declarat Dana Marijuana.

De altfel, artista speră să le facă și o surpriză frumoasă, pe plan muzical, fanilor ei în această primăvară.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter