Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor: "Ești nebun, ești pervers...."

Publicat pe

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor. În cea de-a treia ediție Survivor România, tensiunea a atins cote maxime, iar concurenții și-au aruncat cuvinte dure. CRBL și Andreea Tonciu au fost protagoniștii unui scandal de proporții. De la ce a pornit, de fapt, totul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor. După scandalul pe care l-a avut cu Roxana Ciuhulescu, CRBL a avut parte de o altă discuție aprinsă cu o concurentă din echipa Faimoșilor. Mai exact, este vorba de Andreea Tonciu.

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor: "Ești nebun, ești pervers...."Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor: "Ești nebun, ești pervers...."

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor. Cei doi s-au susținut reciproc în timpul probei, însă, după ce s-au întors în tabara lor, au început să-și aruncte cuvinte dure. Iată de la ce a pornit întreg scandalul.

Citește și:Primele imagini de la Survivor 2022.Războinicii și Faimoșii au început competiția

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor România 2022.Unde a trăit până acum

Citește și: Cum arată Oana Radu după ce a slăbit iar 40 kg!Ce operații estetice își face

Citește și: Ce face Narcis Ianău la 10 ani după Românii au Talent:’Am colaborări cu soprana Sarah Brightman și câștig suficient încât…’

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor

Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor. Ediția de marți, 18 ianuarie, a fost plină de momente neașteptate. Un concurent a fost descalificat, Războinicii și Faimoșii au avut parte de discuții aprinse, iar CRBL și Andreea Tonciu și-a aruncat cuvinte dure, după terminarea probei.

Pe tot parcursul probei, CRBL și Andreea Tonciu s-au încurajat reciproc și s-au felicitat pentru reușite. Însă, după ce au ajuns la tabara lor, cei doi Faimoși au început să se certe. Totul s-a întâmplat după ce Roxana Ciuhulescu a fost nominalizată spre eliminare.

'Mi se pare că nu ești bărbat, mi se pare că nu ai argument în fața femeii. Nu îmi place tonul tău. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Ești nebun, ești pervers', i-a spus Andreea Tonciu colegului ei.

Scandalul între CRBL și Andreea Tonciu de la Survivor nu s-a terminat aici. Vedeta a continuat seria declarațiilor șocante la testimoniale.

Concurenta este de părere că Faimosul este un om dur, egoist și că ar trebui să renunțe la statul de lider.

'Din punctul meu de vedere, CRBL este un om dur, un egoist, mă deranjează foarte mult când spune că ne plângem. Nevasta lui nu se plânge acasă? Suntem femei. De ce nu spune chestiile astea unor bărbați, nu femeilor. Nu voi avea niciodată vreun șef în această competiție. Cine se crede șef să se creadă la el acasă', a mai spus fosta asistentă TV.

Totodată, CRBL nu a fost interesat de cele spuse de fosta asistentă de televiziune. Și-a motivat, însă, nominalizare, spunând că a votat-o pe Roxana Ciuhulescu spre eliminare din motive sportive.

'Nu mă interesează părerea ta. Tu când vorbești cu mine să ridici mâna sus mai întâi, sunt mai în vârstă', i-a spus apoi CRBL brunetei.

Liviu Mihalca de la Războinici s-a retras de la Survivor

Liviu Mihalca de la Războinici a decis să se retragă de la Survivor. Concurentul a spus că nu poate duce competiția până la final, întrucât este mult mai greu decât pare la televizor.

‘Consider că noi ne-am format ca un pumn și dacă un deget se rupe el trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu. Și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului. Consider că nu pot să mă numesc un bun supraviețuitor. Cum ar fi Faimoșii, ei au supraviețuit mai mult decât noi. Mi-e frică să mai intru pe traseu din anumite motive. Nu vreau să îi trag în jos și pe colegii mei. Vreau să îi susțin și în locul meu poate merită cineva mai mult decât mine să intre„, a spus Liviu Mihalca.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter