Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV: "Nu mă jignește nimeni în halul ăsta"

Publicat pe

Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV. Daniela Crudu este tot timpul cu zâmbetul pe buze, indiferent de situația în care este pusă. Însă, fosta asistentă de televiziune a izbucnit, după ce a auzit ce a zis Nea Marin despre ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV. În emisiunea pe care o moderează, Nea Marin are diferite vedete invitate. De data aceasta, Daniela Crudu a lucrat și ea cot la cot cu ceilalți colegi.

Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV: "Nu mă jignește nimeni în halul ăsta"Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV: "Nu mă jignește nimeni în halul ăsta"

Însă, într-un moment în care toată lumea era strânsă la masă, Nea Marin i-a cerut Cruduței să-i arate o fotografie cu ea dinainte de operațiile estetice. Reacția dansatorului după a supărat-o extrem de tare pe brunetă.

Citește și: Daniela Crudu, de nerecunscut din cauza operațiilor estetice! E total schimbată la chip și și-a pus implanturi-gigant!

Citește și: Daniela Crudu şi operaţiile estetice, o poveste fără sfârşit. Cum s-a transformat Cruduţa în ultimii 10 ani

Citește și: Cum arată Oana Radu după ce a slăbit iar 40 kg!Ce operații estetice își face

Citește și: Ce face Narcis Ianău la 10 ani după Românii au Talent:’Am colaborări cu soprana Sarah Brightman și câștig suficient încât…’

Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă la TV

Nea Marin i-a cerut Cruduței să îi arată o fotografie din perioada în care nu avea nicio operație estetică. Arată-mi o poză dinainte să te ciopârțești.”, i-a spus Nea Marin Cruduței.

În momentul în care fosta asistentă de televiziune i-a arătat imaginea cu ea, moderatorul emisiunii a avut o reacție destul de neașteptată. I-a spus că arată mult mai bine înainte și că aceste intervenții pe care și le-a tot făcut în ultimii ani au schimbat-o complet.

Nea Marine să mor de te mai bag în seamă! Până când tot atâta taca taca?! Mă doare capul! Mai dă-l în pana mea, până când jignești?! Ok, sunt urâtă, sunt nu știu cum, dar până când poți să jignești un om? Cât să mai suportsă mă jignești încontinuu? Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta!”, a fost replica vedetei și a ieșit nervoasă din încăpere.

La scurt timp după această altercație, cei doi au ajuns din nou față în față. Nici de data aceasta, Daniela Crudu nu a vrut să vorbească cu Nea Marin.

„Daniela Crudu: Hai bre, lasă-mă, să nu te văd! Jur! Pleacă de aici! 

Nea Marin: Eu te respect!

Daniela Crudu: Și eu te respect, dar până când?”, a fost o discuție dintre ei doi.

Liviu Vârciu a mers la Daniela Crudu și a încercat să o calmeze, spunându-i că așa este Nea Marin, face glume pe seama tuturor. Bruneta a izbucnit în lacrimi și i-a spus prietenului ei că a cedat nervos și nu a mai suportat să audă cum este jignită.

„Am cedat nervos, se întâmplă! Sunt omul ăla care stau, stau, până ajunge oala sub presiune. Nu pot să mă abțin, nu sunt o prefăcută!”, a mărturisit plângând, Daniela.

Pentru că și-a dat seama că acele vorbe au rănit-o, Nea Marin a încercat să remedieze situația. Astfel, a mers la Cruduța și i-a făcut un pluș cadou, gest care a mai înmuiat-o pe aceasta. Cei doi au decis să facă pace, s-au îmbrățișat și au plecat mai departe.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter