De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească: „Nu este cazul”

Publicat pe

De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească. Multă lume o cunoaște pe celebra actriță Carmen Tănase. Aceasta și-a dedicat întreaga viață scenei și a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon. Cei doi au împreună un copil, Tudor. Băiatul în vârstă de 32 de ani are o relație foarte bună cu mama lui chiar dacă mulți ani a fost plecat în Olanda. Deși până mai ieri actrița se vedea bunică, acum nici nu se gândește la fiul său însurat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta a cucerit publicul datorită talentului și personalității sale inconfundabile. Vedeta a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon, iar împreună cei doi au un băiat. Tudor reprezintă stâlpul de încredere al actriței, însă cu toate acestea mama sa nu îl vede însurat prea curând.

De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească: „Nu este cazul'De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească: „Nu este cazul'

Recent, actrița a vorbit despre motivele pentru care nu îl vede pe fiul său însurat, dar și despre relația dintre ei. Ba mai mult, diva a discutat despre viața ei de când a părăsit Bucureștiul.

Citește și: Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Carmen Tănase:”Am vrut să scap de mizeria din București”

Citește și: Carmen Tănase a vândut tot din București și s-a mutat la țară.De ce a luat această decizie

Citește și: Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea:„Vom face un…'

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile de dragoste făcute de Dani Mocanu:„E de felicitat'

De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească

În cel mai recent interviu acordat de artistă, aceasta a dezvăluit că nu își dorește ca fiul său să se căsătorească momentan. Actrița este de părere că nu este cea mai bună perioadă pentru o nuntă. Întrebată dacă își dorește să devină bunică, Carmen Tănase a răspuns negativ fără să stea prea mult pe gânduri.

'Nu este cazul. Nu acum', a spus ea pentru impact.ro.

Carmen Tănase are doar cuvinte de laudă la adresa lui Tudor. Aceasta a declarat că băiatul său este unul foarte informat, care adoră să își petreacă timpul citind. Ba mai mult, el îi reproșează mamei sale că se uită la televizor.

 'Fiul meu are o viziune diferită dintotdeauna. Când era mic avea o preocupare. Citea tot. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile. Vorba lui: mediul online nu mai este nicio surpriză pentru el. Sunt deja mâncate. Pe mine mă ceartă că mă uit la televizor. Este mai informat decât majoritatea celor care apar la televizor', a povestit actrița.

„Nu credeam că va veni vreodată în România'

În acest moment, Carmen Tănase a renunțat la agitația Bucureștiului și a decis să se mute la țară alături de mama și de fiul său. Tudor a locuit în Olanda, unde a și studiat, însă recent s-a întors la origini. Vedeta susține că nu s-a așteptat niciodată ca fiul său să vină în România.

'Nu ascultă radio mainstream. Pur și simplu citește, se informează, el știe de unde. Eu nu credeam că va mai veni vreodată în România. A descoperit că nici bulele de libertate din lume nu sunt ce sunt. A descoperit la Amsterdam că și ăia sunt niște șobolani', a spus ea în urmă cu ceva timp pentru GOLD FM.

Carmen Tănase a renunțat la agitația Bucureștiului

Actrița s-a hotărât în urmă cu câteva luni să renunțe la haosul din București și să se retragă la țară. Aceasta s-a mutat alături de mama sa, de Tudor și de animalele sale de companie.

'Am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit. Acum muncesc să renovez casa', a spus ea pentru impact.ro.

Deja este bine cunoscut faptul că artista are peste 10 animale de companie, atât pisici, cât și câini. Actrița spune că se înțeleg foarte bine cu toții deoarece au crescut împreună.

'Pisicile se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine. Au mai plecat din ele, dar au venit altele', spune ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter