Carmen Tănase a vândut tot din București și s-a mutat la țară. De ce a luat această decizie

Publicat pe

Carmen Tănase, care este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, s-a mutat la țară, într-un sat de lângă Târgoviște. A luat această decizie din dorința de a respira aer curat. Actrița se bucură de liniște în mediul rural, unde îi are alături pe fiul și pe mama ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carmen Tănase se bucură de o viață liniștită, departe de agitația din București. Aceasta a vândut tot ce avea în Capitală și s-a retras la sat, din dorința de a respira aert curat. De asemenea, îndrăgita actriță nu este singură. Carmen Tănase locuiește alături de fiul ei Tudor, care s-a întors din străinătate, dar și de mama ei, în vârstă de 90 de ani. În plus, actrița are și planuri. Își dorește să aibă propria grădină, mai ales că are o curte mare.

Carmen Tănase a vândut tot din București și s-a mutat la țară. De ce a luat această decizieCarmen Tănase a vândut tot din București și s-a mutat la țară. De ce a luat această decizie

Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit', a declarat actrița pentru impact.ro.

Citește și: Drama neștiută a lui Carmen Tănase.Ce decizie drastică a luat acum 20 de ani, când a rămas văduvă

Citește și: Andra Volos, hărțuită de iubitul însurat! A încercat să îi spargă ușa:„Chem poliția sau pe nevastă-ta'

Citește și: Sonny Flame și Lena Preda s-au despărțit? Primele declarații:„Ce să mai zic, nu știu…'

Citește și: Adela Popescu, totul despre a treia naștere:„Am simțit că mă prăbușesc când am aflat…'

Carmen Tănase: „Nu voi face niciodată vaccinul'

Pe de altă parte, Carmen Tănase mai locuiește alături de 3 câini și 14 pisici, fiind o mare iubitoare de animale. „Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine', a mai spune Carmen Tănase, care a interpretat-o pe Flăcărica în serialul „Inimă de țigan'.

În ceea ce privește pandemia de coronavirus, Carmen Tănase spune că nu și-a făcut niciun test până acum și nici nu are de gând să se vaccineze.

Mi s-a cerut la început să-mi fac testul, la o filmare. Am refuzat și nu m-a mai interesat nimic. Nu voi face niciodată vaccinul și nici vreun test, chiar dacă va trebui să renunț la vreun job', a afirmat îndrăgita actriță.

Carmen Tănase: „Nu putem trăi fără public'

Carmen Tănase simte lipsa vremurilor în care juca la teatru cu sălile pline de oameni. Aceasta a afirmat că un actor nu poate trăi fără public, fără emoția pe care oamenii din sală o transmit. Chiar dacă mulți cred că, din toamnă, lucrurile vor reveni la normal, iar spectacolele de teatru vor avea loc cu sălile funcționând la capacitatea lor maximă, Carmen Tănase este de altă părere.

Nu putem trăi fără public. Teatrul se joacă cu public în sală, cu suflul emoției care vine din sală. Publicul e la fel ca înaine, dornic de teatru. Doar că am jucat cu sala plină doar 70 la sută din capacitate. Lumea așteaptă ca ,din toamnă, după vacanță, să se revină la normal. Eu sunt sigură că nu va fi așa. Ni se pregătește altceva', a mai povestit actrița.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter