Cum s-a afișat Iulia Albu la metrou: „O parte din copilăria mea”

Publicat pe

Iulia Albu s-a afișat într-o ipostază inedită la metrou, în Capitală. Criticul de modă a atras toate privirile prin apariția sa, look-ul exentric scoțând-o pe stilistă și de această dată în evidență. Fosta soție a lui Mihai Albu le-a povestit internauților despre copilăria ei și despre cele mai frumoase amintiri legate de bunicii săi. Iată ce dezvăluiri emoționante a făcut vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu s-a afișat într-o ipostază rară la metrou, în București. Vedeta și-a luat toți admiratorii prin surprindere cu apariția ei. Dar nu doar look-ul i-a lăsat cu gurile căscate, ci și dezvăluirile sale legate de copilărie. Stilista a povestit că a trăit timp de șapte ani în Drumul Taberei, alături de bunicii ei. A avut trei jucării preferate, iar recent l-a „regăsit' pe Donald de jucărie, după ce l-a achiziționat de pe un site.

Cum s-a afișat Iulia Albu la metrou: „O parte din copilăria mea'Cum s-a afișat Iulia Albu la metrou: „O parte din copilăria mea'

Telespectatorii Asia Express au avut parte de o mega-surpriză. Ediția difuzată aseară pe micile ecrane a avut-o ca invitată specială pe Iulia Albu. Ea a făcut echipă cu soții Natanticu pentru scurt timp și s-a descurcat de minune în timpul probei. În timpul autostopului, după ce s-a urcat într-o mașină, ea a susținut că s-a simțit ca în metrou, în Drumul Taberei.

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Iulia Albu și nașa ei, Mihaela Borcea.S-a aflat după 10 ani

Citește și: Ce spune Iulia Albu despre Radu, fiul lui Ștefan Bănică:'Va frânge foarte multe inimi'

Citește și: Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea:„Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu'

Citește și: De ce s-au despărțit Antonia Ștefănescu și Vincenzo, după doar șapte luni:„Ne-am dorit…'

Cum s-a afișat Iulia Albu la metrou

Replica Iuliei Albu nu a fost trecută cu vederea. Unul dintre internauți a întrebat pe rețelele de socializare: „Dar de unde știe ea cum e în metrou?'. Ei bine, stilista a reacționat și a postat o imagine cu ea din metrou, pe magistrala Drumul Taberei, prilej cu care a făcut și unele dezvăluiri.

În imaginea postată recent de Iulia Albu pe instagram, ea poartă o haină maro, mască de protecție și pe cap turban și căciulă de astrahan. Vedeta ține în brațe o jucărie cu Donald din celebrele desene animante. În descriere, ea a povestit că a locuit timp de 7 ani cu bunicii în Drumul Taberei și avea trei jucării preferate, printre care și cea cu Donald.

„Ce vremuri! Donald și cu mine în metrou Magistrala Drumul Taberei. O parte din Copilăria mea, mai exact până la 7 ani, am locuit cu bunicii mei pe stradă Segarcea nr 3, în… Drumul Taberei.

Jucăriile mele preferate erau o păpușa rusească cu capul mare, un cățeluș din pluș pe roți pe care îl plimbam peste tot cu o sfoară și… DONALD', a scris Iulia Albu pe instagram.

Iulia Albu: „Nu îți uita trecutul'

Această jucărie a avut o însemnătate foarte mare pentru Iulia Albu, astfel că imediat cum l-a găsit pe un site, și l-a cumpărat. A povestit că au fost împreună la inaugurarea magistralei, pentru a-și aminti de vremurile de odinioară. În încheierea mesajului, ea le-a transmis fanilor să nu-și uite trecutul.

„DONALD era însă privilegiat. Pe el îl luăm și în vacanțele la Horezu, așa încât jumătate din viața și-a petrecut-o mâncând șerbet în salonul mare. Din nefericire, DONALD al meu a dispărut într-o zi, la fel că majoritatea păpușilor mele.

Ani mai târziu, l-am regăsit pe un site și am știut că trebuie să ne reunim. Nu puteam lipsi de la inaugurarea magistralei. Așadar am fost acolo. Împreuna. Nu îți uită trecutul. El da valoare prezentului. Asia Express continuă!', a mai adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter