De ce nu își mai vorbesc Iulia Albu și nașa ei, Mihaela Borcea. S-a aflat după 10 ani

Publicat pe

Iulia Albu și Mihaela Borcea au fost în prim-plan, în ultima perioadă, după ce s-a aflat că nu-și mai vorbesc. Apropiații familiei Borcea au scos la iveală detalii incredibile despre relația dintre ele, susținând că s-ar fi degradat de acum zece ani. Iată care ar fi motivul real din cauza căruia cele două nu se mai înțeleg!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mihaela Borcea au ajuns pe primele pagini ale tabloidelor, după ce au ieșit la suprafață amănunte nebănuite despre relația lor. Chiar dacă există un grad de rudenie între ele, fosta soție a lui Cristi Borcea fiindu-i nașă creatoarei de modă, cele două nu mai sunt prietene.

De ce nu își mai vorbesc Iulia Albu și nașa ei, Mihaela Borcea. S-a aflat după 10 aniDe ce nu își mai vorbesc Iulia Albu și nașa ei, Mihaela Borcea. S-a aflat după 10 ani

În presă au apărut mai multe speculații referitoare la Iulia Albu și Mihaela Borcea. Pe de o parte, s-a spus că cea dintâi nu i-ar fi simpatizat niciodată. Pe de altă parte, s-a mai spus că afaceristul Cristi Borcea i-ar fi făcut niște complimente nepotrivite.

Citește și: Iulia Albu, despre familia lui Cristi Borcea:„Ne-am certat foarte mult'. Ce grad de rudenie există între ei

Citește și: Cum arată Antonia Melissa, fiica lui Cristi și a Mihaelei Borcea, la 18 ani.Ce probleme a avut mama ei, la naștere

Citește și: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are un nou iubit!Primele imagini

Citește și: Dan Barna a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

Motivul real din cauza căruia Iulia Albu și nașa ei, Mihaela Borcea, nu-și mai vorbesc

La scurt timp după ce s-a aflat despre ruptura prieteniei lor, apropiații familiei Borcea au luat atitudine. Aceștia au dezvăluit care ar fi, de fapt, motivul distanțării dintre Iulia Albu și Mihaela Borcea. Potrivit acestora, problemele dintre ele ar fi apărut pe plan profesional.

Mai exact, apropiații familiei Borcea au susținut că Iulia Albu și Mihaela Borcea s-ar fi înțeles bine la început. Cele două ar fi fost atât de bune prietene, încât ar fi organizat împreună botezul fiicei creatoarei de modă, Mikaela.

„Iulia Albu și Mihaela Borcea s-au avut bine, o vreme, se întâlneau ca fetele, chiar și la cafea, au pregătit împreună botezul Mikaelei', au declarat apropiații familiei Borcea pentru impact.ro.

Declarațiile apropiaților familiei Borcea

Prietenia lor ar fi început să „scârțâie' atunci când Iulia Albu s-ar fi supărat pe Mihaela Borcea. Creatoarea de modă și-ar fi dorit foarte mult să fie imaginea salonului de înfrumusețare al „nașilor' ei, însă nu i s-ar fi propus acest contract. De atunci ar fi trecut aproximativ zece ani, iar cele două nu s-ar mai fi împăcat.

„Iulia a sperat până în ultima clipă că va deveni imaginea salonului de înfrumusețare al soților Borcea, din zona Dorobanți, mai ales că are un chip superb, bun de reclamă, dar nu i s-a propus acest contract, nu se știe din ce motive.

În acea perioadă, Iulia era la început de drum, în lumea mondenă, voia să devină cunoscută, i-ar fi prins tare bine acea colaborare, ar fi ajutat-o enorm. Mihaela și Iulia nu-și mai vorbesc cam de atunci, de aproape zece ani', au mai transmis apropiații familiei Borcea pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter