Cum arată Antonia Melissa, fiica lui Cristi și a Mihaelei Borcea, la 18 ani. Ce probleme a avut mama ei, la naștere

Publicat pe

Antonia Melissa este fiica lui Cristi și Mihaela Borcea. Tânăra a împlinit de curând 18 ani și cu greu o recunoști, dat fiind faptul că dintr-o fetiță gingașă s-a transformat într-o domnișoară superbă. Adolescenta a impresionat cu apariția de la majoratul său, mai ales că seamănă bine cu tatăl!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea are mari motive de mândrie! Are nouă copii, iar gemenii pe care îi are împreună cu Mihaela Borcea, Antonia Melissa și fratele ei, au împlinit de curând 18 ani. Tânăra a atras toate privirile la majoratul său, mai ales că seamănă foarte bine cu tatăl ei, Cristi Borcea! Este înaltă, zveltă și are ochii albaștri, iar rochia pe care a purtat-o i-a completat perfect calitățile fizice dobândite de la părinți.

Citește și: Alina Vidican și copiii lui Cristi Borcea s-au mutat cu logodnicul ei milionar? Detaliile care i-au dat de gol

Citește și: Iulia Albu, despre familia lui Cristi Borcea: „Ne-am certat foarte mult'. Ce grad de rudenie există între ei

Citește și: Câte soții a avut Cristi Borcea. În ce relații a rămas cu mamele copiilor săi

Citește și: Valentina Pelinel, declarații despre al patrulea copil cu Cristi Borcea: „Nu spun nu'

Dacă rochia neagră a avut multiple detalii, Antonia Melissa a optat pentru o pereche de sandale aurii fără toc, care să îi permită să se distreze întru totul la propria-i petrecere! Cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, Antonia Melissa, fiica lui Cristi Borcea, a primit numeroase urări, însă cea a mamei sale, Mihaela Borcea, le întrece pe toate!

Cum arată Antonia Melissa, fiica lui Cristi și a Mihaelei Borcea, la 18 ani. Ce probleme a avut mama ei, la naștereCum arată Antonia Melissa, fiica lui Cristi și a Mihaelei Borcea, la 18 ani. Ce probleme a avut mama ei, la naștere

Antonia Melissa, fiica lui Cristi și a Mihaelei Borcea a împlinit 18 ani

„La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani… erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut…

Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult! Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori. Nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci.

Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în tine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!', a scris Mihaela Borcea, în mediul online.

Ce cadou au primit gemenii Borcea de la tatăl lor, de majorat

Angelo și Antonia Melissa Borcea sunt doi dintre cei trei copii pe care Cristi Borcea îi are împreună cu Mihaela. Patrick are 23 de ani, iar majoratul adolescenților a fost prilejul perfect pentru a primi un cadou grandios de la tatăl lor. Cristi Borcea le-a organizat gemenilor petrecerea de majorat în unul dintre localurile pe care le deține, iar printre invitați se numără nume mari din România!

Atmosfera întreținută de Vali Vijelie și Tzancă Uraganu a completat mâncărurile speciale și băuturile fine care s-au consumat pe parcursul evenimentului la care au participat diverse personalități, printre care și: Alex Bodi, frații Olăroiu, Mario Mutu, frații Turcu și Elias Thiess.

Sursa FOTO: Facebook și Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter