Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are un nou iubit! Primele imagini

Publicat pe

Andreea Pirui a avut o relație de lungă durată cu Marius, care i-a fost iubit încă din perioada în care participau la Puterea Dragostei. Ulterior, tânăra și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și a decis să oficializeze relația cu el, în urmă cu scurt timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Pirui a fost, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei și s-a iubit luni bune cu Marius Bogdan. S-au cunoscut în timpul show-ului matrimonial de la Kanal D, iar tinerii erau deciși să își petreacă restul vieții împreună, așa că s-au logodit. Spre surprinderea tuturor, s-au despărțit definitiv la câteva luni după logodnă.

Citește și: Akebono de la Puterea Dragostei a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Ce scuză a prezentat în fața magistraților

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei: „A fost dezastru”

Citește și: Andreea și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Concurenta vrea să plece din emisiune: 'Dacă vine altă fată, eu o să te susțin'

Citește și: Daiana de la Puterea Dragostei are un nou iubit și se mărită! Cine este bărbatul care a cucerit-o

Ei bine, soarele a răsărit pe strada superbei blonde! Andreea Pirui are un nou iubit și a decis să își oficializeze relația cu bărbatul care o face fericită de luni bune, deja. Aflați în vacanță, pe litoralul Mării Negre, Andreea Pirui și noul său iubit au postat pe rețelele de socializare un filmuleț, în care tânărul își sărută iubita pe obraz.

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are un nou iubit! Primele imaginiAndreea Pirui de la Puterea Dragostei are un nou iubit! Primele imagini

De când este Andreea Pirui cu noul iubit

În luna Aprilie a acestui an, Andreea Pirui de la Puterea Dragostei mărturisea că nu are iubit, deși vorbea cu o persoană. Mai mult, ea a clarificat și motivele despărțirii de Marius, recunoscând că deși lucrurile nu mergeau bine între ei, s-au tot împăcat pentru că se iubeau foarte mult. Cu privire la noul iubit, Andreea Pirui nu a oferit nicio declarație, așa că încă nu este clar de când au o relație.

„Vorbim, da. Vorbesc și eu, sunt liberă. Vorbesc cu cineva, adică am vorbit, acum nu mai vorbesc. De două zile. Nu a fost neaparat o ceartă, dar da. Nu a fost nimic serios. Nu am o relație, exclus. Și Marius când a fost aici a zis că vorbește cu femei. Eu nu vorbesc cu mai mulți, eu numai cu unul. Eu îi țin pumnii, îi doresc succes, e un băiat super din toate punctele de vedere.

Între noi s-a terminat de mult, dar am tot lungit, am vorbit pentru că ne era drag unul de altul, dar nu mai funcționa și nu înțeleg de ce. El e un băiat foarte ok. S-a rupt ceva și ne-am îndepărtat. Ochii care nu se văd, se uită', spunea Andreea Pirui, pentru WOWbiz.ro.

De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius

„N-a fost nimic, noi suntem doar amici. A fost dezastru. Mai ales ea a fost asaltată. În momentele alea eu mai discutam cu Andreea. Înțelegi? Mai aveam mici chestii, nu știu dacă nerezolvate, mai țineam legătura, ne mai vedeam din când în când.

A fost puțin nasol pentru ea. A picat aiurea. Probabil și eu dacă eram în locul ei, reacționam tot așa. Am avut niște discuții, ea m-a întrebat dacă e ceva între mine și fata respectivă, i-am zis că nu. Nu a fost nimic, nici nu cred c-o să fie', a declarat Marius, după despărțirea de Andreea.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter