Horoscop 11 august 2021. Ziua deciziilor pentru Gemeni

Publicat pe

Horoscop 11 august 2021. Este o zi a deciziilor și a schimbărilor pentru Gemeni. Lucruri pe care le-au amânat mult prea mult timp au toate șansele să se întâmple astăzi, iar astrele susțin intuiția și ceea ce hotărăsc Gemenii pur intuitiv. Nu stați prea mult pe gânduri, ce simțiți în prima secundă este ceea ce trebuie să faceți, așadar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 11 august. Berbec

BERBECII sunt avantajaţi la cumpărături, mai ales de aparatură electrică. Le puteţi face şi online, cert este că negociaţi foarte bine. Totodată, încercaţi să faceţi ceva ce v-ar aduce relaxarea, astăzi, chiar și o plimbare în parc.

Horoscop 11 august. Taur

TAURII vor întâlni oameni care s-ar putea să exagereze unele situaţii sau chiar să inventeze diverse lucruri. Mare atenţie să nu fiţi induşi în eroare. Veți simți că purtați niște discuții inutile cu o persoană apropiată și se poate isca o ceartă dacă nu vă păstrați calmul.

Horoscop 11 august. Gemeni

Este ziua perfectă ca GEMENII să acţioneze și să se bazeze pe intuiție și încredere în propriile forțe. Fie că este vorba de semnarea unui contract sau să aplicaţi pentru un nou loc de muncă, nu ezitaţi, dar ieşiţi din zona de confort. Poate fi neplăcut acum, dar pe termen lung vă aduce beneficii.

Horoscop 11 august. Rac

RACII vor pune accent pe relaţia amoroasă, iar pretenţiile nu vor lipsi. Vă doriţi stabilitate, dar s-ar putea să apară tensiuni cealaltă persoană nefiind tocmai entuziasmată de cerinţele voastre, potrivit observatornews.ro. Sensibilitatea dumneavoastră este la cote maxime astăzi și s-ar putea să înțelegeți greșit unele lucruri.

Horoscop 11 august. Leu

Sfătuitorii zilei sunt LEII. Logica şi acurateţea cu care analizaţi orice situaţie, vă face să vă afirmaţi şi să fiţi recompensaţi. În plus, puteţi rezolva ceva legat de bani. Astăzi, veți lua o decizie foarte importantă în ceea ce privește relația de cuplu. Fie că rupeți ceea ce nu mai merge de o vreme, fie că treceți la nivelul următor dacă vă bucurați de o relație fericită, cert este că au loc schimbări mari.

Horoscop 11 august. Fecioară

FECIOARELE s-au plictisit de rutină, vor să încerce ceva nou, să înceapă o poveste de iubire. Aceasta este o zi în care este posibil să aveți o întâlnire atipică ce vă poate schimba viața. Sunteţi susţinute să semnaţi acte, să negociaţi şi să comunicaţi.

Horoscop 11 august. Balanţă

Nativii BALANŢĂ se vor evidenţia într-un grup şi vor lua decizii importante legate de o relaţie. Comunicarea este punctul vostru forte azi, prin care clarificaţi tot şi primiţi răspunsurile dorite. Pentru cei care nu sunt căsătoriți, astăzi, s-ar putea să legați niște legăminte.

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi.Trăsături ale zodiei și compatibilități

Horoscop 11 august. Scorpion

În cazul SCORPIONILOR vorbim despre dragoste, pasiune, senzualitate. Fiţi prezenţi, încercaţi lucruri noi, dar nu uitaţi să ştiţi clar ce vă doriţi. Nevoia dumneavoastră de dragoste crește și inima ta se deschide către ceilalți.

Horoscop 11 august. Săgetător

SĂGETĂTORII trebuie să aibă grijă la amenzi şi la datorii, dar și la sănătate Poate uitaţi să plătiţi un credit sau nu aveţi banii necesari, iar asta poate atrage sancţiuni. În plus, nu neglijați simptomele care vă supără de ceva timp.

Horoscop 11 august. Capricorn

Este o zi excelentă pentru CAPRICORNI să negocieze sau să rezolve ceva legat de documente, hârtii, contracte. În special în relaţia cu femeile totul merge ca pe roate. Pentru Capricorni, emoții și nesiguranță, dar nu vă temeți, este o senzație trecătoare.

Horoscop 11 august. Vărsător

În ceea ce îi priveşte pe VĂRSĂTORI, adevărul va ieşi la lumină. Dacă simţiţi că e nevoie chiar voi să investigaţi, ar trebui să vă urmaţi instinctul. Însă, atenție, aspectele sunt tensionate fie din pricina sănătății.

Horoscop 11 august. Peşti

Iar PEŞTII pot avea parte de un nou început. În special într-o relaţie, o asociere, un loc de muncă. Ziua este bună, inclusiv din punct de vedere financiar. Vin bani din te miri ce părți la care nu te-ai fi gândit vreodată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter