Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația: „Îmi cerea să mint copiii”

Publicat pe

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația, iar Claudia Pătrășcanu a răbufnit în direct, într-o emisiune TV. Solista încă se află în plin proces de divorț cu actualul iubit al Biancăi Drăgușanu și a lansat o serie de acuzații la adresa lui Gabi Bădălău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu s-a înfuriat la culme după ce a aflat că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația, iar totul se întâmplă din cauza copiilor pe care cei doi îi au împreună. Chiar dacă încă se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a început o relație de iubire cu Bianca Drăgușanu, în urmă cu luni bune.

Citește și: Ce a decis instanța la ultima înfățișare dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Doamne, îți mulțumesc că mi-ai făcut dreptate'

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. „Nu eu am divorțat-o. A pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască”

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după ce s-a speculat că s-a întâlnit cu Bianca Drăgușanu în Santorini: „Duminică am luat elicopterul…” / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost curtată de Cristi Borcea: „O să se supere nevasta lui'

Mai mult decât atât, bărbatul i-a cerut un favor fostei sale partenere de viață. Potrivit spuselor solistei, Gabi Bădălău ar fi sunat-o pe Claudia Pătrășcanu în urmă cu doar câteva zile pentru a lua copiii, în timp ce el își exercita dreptul de vizitare impus de instanță. Claudia Pătrășcanu a fost de acord și, ulterior, l-a surprins pe cel care încă îi este soț la un eveniment, alături de Bianca Drăgușanu, actuala lui parteneră.

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația: „Îmi cerea să mint copiii'Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația: „Îmi cerea să mint copiii'

Claudia Pătrășcanu susține că Bianca Drăgușanu intervine în relația lui Gabi Bădălău cu copiii

'Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul', a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, ce a înfuriat-o pe Claudia Pătrășcanu, de fapt, este faptul că Gabi Bădălău ar fi încercat să își mintă copiii. Afaceristul i-ar fi cerut să îi mintă pe micuți și să nu le spună că are un eveniment la care trebuie să ajungă.

Gabi Bădălău a încercat să își mintă copiii, pentru a participa la un eveniment alături de Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu susține că este foarte supărată pe tatăl copiilor ei. Consideră că Gabi Bădălău ar fi putut fi sincer și ar fi putut recunoaște că are de gând să meargă la un eveniment cu actuala lui iubită, Bianca Drăgușanu, în loc să o mintă și pe ea și să încerce să îi păcălească și pe băieții lor.

'Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care am vorbit cu copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor.

El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia', a mai precizat Claudia Pătrășcanu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter