Ce a făcut Monica Gabor în Bacău, după despărțirea de Mr. Pink. Pe ce a cheltuit mii de euro

Publicat pe

Există numeroase zvonuri potrivit cărora Monica Gabor și Mr. Pink au ajuns la despărțire, iar numeroasele vacanțe ale fostei „scorpii' de la Izvorani par să confirme totul. După ce a fost în Mykonos și în Dubai, Monica Gabor a făcut un gest, în mare secret, în Bacău, orașul său natal, unde a cheltuit o sumă foarte mare de bani într-un mod neașteptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se spune că Monica Gabor și Mr. Pink au ajuns la despărțire, iar bruneta pare să confirme totul, dat fiind refuzul de a se întoarce în Statele Unite ale Americii. De luni bune este plecată de acasă și a participat la mai multe evenimente, alături de surorile ei, atât în Mykonos, cât și în Dubai. Acum, se scrie că Monica Gabor ar fi ajuns în Bacău, la mai bine de un an de la moartea lui Emil Gabor, tatăl ei.

Citește și: Cu ce bunuri ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink: „Mi-a promis că…”

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Ramona și Monica Gabor, vacanță de lux în Mykonos. Cum s-au distrat cele două

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor. De ce nu a lăsat-o pe Irina să plece în America, după separare

Pe data de 23 iunie s-a împlinit un an de la trecerea în neființă a bărbatului, care își doarme somnul de veci lângă soția sa, Veronica Bulai. Cu puțin timp înainte de data precizată anterior, Monica Gabor și surorile ei i-au inscripționat numele pe marmură și au pus o fotografie la locul de veci din Bacău. Cele trei fete au făcut același lucru și pentru mama lor, iar la mormând se regăsesc și flori sau lumânări, notează Ciao.ro.

Ce a făcut Monica Gabor în Bacău, după despărțirea de Mr. Pink. Pe ce a cheltuit mii de euroCe a făcut Monica Gabor în Bacău, după despărțirea de Mr. Pink. Pe ce a cheltuit mii de euro

Ce a făcut Monica Gabor în Bacău, după despărțirea de Mr. Pink

Mai mult decât atât, sursele publicației menționate susțin că 2.000 de Euro au fost cheltuiți cu amenajarea spațiului, iar cheltuiala ar fi fost suportată integral de Monica Gabor. În ciuda faptului că locuiesc peste hotare, Monica și Ramona Gabor au grijă ca locurile de veci din Bacău să arate fără cusur, iar sora lor, Alina, locuiește lângă Bacău și poate ajunge mai des la mormântul părinților.

Cele trei surori le-au lăsat vorbă angajaților cimitirului din Bacău, care au grijă ca locurile de veci să arate impecabil, la cererea surorilor Monica, Ramona și Alina Gabor.

Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie, dar am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele', au spus angajații din cimitirul Bacău, pentru sursa citată.

De ce a murit Emil Gabor

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.).

A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere.

Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit. Și atunci am ținut tratament 6 luni', a spus Emil Gabor, înainte cu doar câteva luni să se stingă.

Sursa FOTO: Facebook & Ciao.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter