De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV: "În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată"

Publicat pe

Ioana Maria Moldovan nu mai prezintă de aproape o săptămână jurnalul de știri Focus de la ora 23:00, de la Prima TV. Prezentatoarea TV a mărturisit ce i s-a întâmplat, o situație despre care spune că nu a apărut niciodată, în cariera ei de 19 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De șase zile, Ioana Maria Moldovan a dispărut de pe micul ecran și multă lume s-a întrebat ce a pățit vedeta Prima TV. Prezentatoarea nu a mai fost văzută la jurnalul de știri Focus de la Prima TV, dar nu și-a dat demisia cum au crezut mulți dintre telespectatori.

De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV: "În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată"De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV: "În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată"

Și nici nu este în vacanță! Ioana Maria Moldovan are anumite probleme de sănătate, care o țin departe de pupitrul știrilor.

„Lipsesc motivat de câteva zile de la jurnalul de știri Focus de la ora 23:00. Mai pe scurt: nu am voce… voce extrem de importantă în meseria de prezentator. Mai pe larg, însă, povestea este cam așa. Exact pe 13 ianuarie când minunea mea, Andrei-Ioan, a împlinit patru ani, eu am rămas fără glas. A fost o aniversare pe care n-am s-o uit cu siguranță niciodată!

De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV

Am simțit încă de dimineață că nu am glas, dar am miros, am gust, n-am temperatură, am două teste pentru COVID negative, deci sincer nu mi-am făcut multe griji. Însă spre seară, când n-am mai putut scoate un sunet, m-am cam panicat. Eram perfectă, dar fără voce.

Evident că am apelat la specialiști, n-am luat după capul meu nimic. Verdictul: laringită, una urâtă! Tratament: medicamente, vitamine, siropuri și repaus vocal total.

Asta cu repausul e ceva foarte greu pentru un om care vorbește mult', a declarat Ioana Maria Moldovan pentru Click!.

Citește și: Cum a transformat-o faima lui Florin Salam pe fiica lui, Betty:„Alta, în locul meu, ar fi cea mai nesuferită’

Citește și: Gigi Sima, solistul trupei Pindu, după ce a cântat la nunta despre Simonei Halep:„Nu mă voi ascunde după deget…’

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…

Când se întoarce Ioana Maria Moldovan la Știri

Săptămâna viitoare, vedeta se va întoarce pe micul ecran, asta după ce medicii i-au dat voie să revină, însă numai cu o condiție.

Ioana Maria Moldovan are voie să vorbească doar o oră, atunci când prezintă jurnalul de știri.

„Medicii vor să mai stau o perioadă pe silence(n.r. tăcere). Dar tot împreună am căzut la o înțelegere, asta pentru că tratamentele își fac efectul și am început să prind ușor glas, să mă întorc săptămâna viitoare, cu o condiție însă… vorbesc doar la jurnal, fix o oră de la 23:00 la 00:00', a spus prezentatoarea de la Prima TV.

Este pentru prima dată, în 19 ani de presă, când Ioana Maria Moldovan se confruntă cu o asemenea situație. Vedeta consideră că este o lecție foarte importantă pe care a primit-o de la viață.

„În 19 ani de presă nu mi s-a întâmplat așa ceva niciodată. E o lecție importantă și foarte grea pe care am primit-o de la viață, care mi-a arătat din nou că totul se poate schimba într-o secundă', a spus Ioana Maria Moldovan pentru sursa mai sus menționată.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter