Gigi Sima, solistul trupei Pindu, după ce a cântat la nunta Simonei Halep: "Nu mă voi ascunde după deget..."

Publicat pe

Trupa Pindu, singura formație de cântece armânești din România, a cântat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Din această trupă fac parte șase ariști, care se declară fanii înfocați ai tenismenei. Iată ce a spus Gigi Sima, solistul trupei Pindu, despre sportivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gigi Sima, solistul trupei Pindu, a vorbit deschis despre Simona Halep. Pe lângă el, și ceilalți membrii ai trupei sunt fani înfocați. O încurajează și o susțin necondiționat, atunci când aceasta are vreun meci important.

Gigi Sima, solistul trupei Pindu, după ce a cântat la nunta Simonei Halep: "Nu mă voi ascunde după deget..."Gigi Sima, solistul trupei Pindu, după ce a cântat la nunta Simonei Halep: "Nu mă voi ascunde după deget..."

În cadrul unui interviu, solistul formației a făcut declarații neașteptate despre sportivă.

Citește și: Câți copii își dorește Simona Halep: „Nu mai sunt speriată, sunt o soție bună’

Citește și: Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununie: „A ales o ținută extrem de…’

Citește și: Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor.Cum l-a încurajat pe Faimos

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…’

Solistul trupei Pindu, declarații despre Simona Halep

Simona Halep este iubită de o țară întreagă, în special de oamenii apropiați. Solistul trupei Pindu, cel care a și cântat la nunta sportivei cu Toni Iuruc, a făcut declarații neașteptate.

În cadrul unui interviu, cântărețul a spus că este un mare fan al acesteia și că încearcă să o susțină cât mai mult. Îi face galerie și îi transmite cele mai bune gânduri, atunci când tenismena are vreun meci important.

„O iubim fiindcă e de-a noastră. Și când zic de-a noastră nu mă refer la faptul că este aromâncă, ci la faptul că este româncă. Fiindcă noi nu facem diferențe pe aceste criterii. Îi facem într-un fel și galerie, chiar și de la distanță, dar cel mai important este că o încurajăm telepatic, ca să zic așa!', a declarat Gigi Sima, potrivit Playtech.

Membrii trupei Pindu se strâng mereu când Simon Halep are meci și îi fac galerie, fie din barurile în care merg, fie din sufrageriile lor.

Îi mai strigăm și noi, din barurile sau din sufrageriile în care ne strângem ca să-i urmărim partidele pe care le joacă, dar o facem mereu în românește. De altfel, nu există în aromână vreo urare diferită de noroc sau baftă. Și încercăm să ne bucurăm de fiecare dată de ceea ce ne arată, fiindcă ne place să credem că joacă și pentru noi!', continuă seria confesiunilor solistul vocal al celor de la „Pindu', potrivit sursei citate anterior.

„Simona are și zile proaste „

Chiar dacă au existat și momente mai dificle în cariere sportivei, Gigi Sima recunoaște că Simona a revenit tot timpul mai pregătită. În continuare, a mai adăugat că nici nu ar avea cum să se supere pe ea, când este o așa tenismenă talentată.

Sigur, nu mă voi ascunde după degete și am să vă spun că Simona are și zile proaste. Într-un fel e ca Rapidul, care poate prinde zile de excepție și spulbera pe oricine, dar și zile de uitat, în care nu poți înțelege în ruptul capului cum au putut lua bătaie. Însă e mereu campioana noastră și ca atare nu avem voie să ne supărăm pe ea', adaugă același Gigi Sima.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter