Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5. A venit alături de nepotul ei

Publicat pe

Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5. Elvira a decis să îl însoțească pe nepotul ei, Sebastian Dudași, în emisiunea prezentată de Simona Gherghe. Ce spune mama cunoscutei interprete de muzică populară despre participarea la show-ul matrimonial de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 5 de la Mireasa a început sâmbătă, 22 ianuarie. Fanii au fost uimiți să vadă că printrele persoanele care au apărut în emisiune se află și mama Claudiei Ghițulescu. Femeia a apărut alături de nepotul ei, care a pășit în casă pentru a-și găsi jumătatea.

Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5. A venit alături de nepotul eiMama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5. A venit alături de nepotul ei

Iată ce spune mama Claduiei Ghițulescu despre participarea la show-ul matrimonial de la Antena 1.

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:’Psihic este foarte greu’

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:'A fost o discuție…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată’

Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5

Sezonul 5 de la Mireasa a revenit la Antena 1 cu noi concurenți, noi momente incredibile și provocări din ce în ce mai interesante pentru concurenți. Cei prezenți în show vor să-și găsească sufletul pereche și sunt pregătăți să treacă prin mai multe încercări.

În ediția de sâmbătă, 22 ianuarie, fanii au fost surprinși să o vadă pe mama Claudiei Ghițulescu. Ei bine, doamna Elvira a decis să-și însoțească nepotul, pe Sebastian, care vrea cu orice preț să-și găsească marea iubire.

Pentru că vrea ca nepotul ei să găsească partenera perfectă, femeia spune că va purta o discuție cu viitoarea iubită, pentru a se asigura că este potrivită pentru Sebastian.

Sezonul 5 de la Mireasa a început

Show-ul matrimonial a revenit la Antena 1, iar prima ediție a putut fi văzută pe 22 ianuarie 2022, de la ora 13:30. Cu doar câteva zile înainte de începerea emisiunii, Simona Gherghe se arăta extrem de nerăbdătoare, spunând că abia așteaptă să cunoască concurenții cei noi.

„Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!’, a spus ea.

Pe lângă își vor găsi marea iubire, concurenții vor putea câștiga și un premiu, în valoare de 40.000 de euro.

sursă foto- Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter