Cine este Xonia de la Survivor România 2022. Suferă de o boală autoimună

Publicat pe

Cine este Xonia de la Survivor România 2022. Xonia este una dintre concurentele de la Survivor România, din noul sezon. A acceptat cu entuziasm noua provocare din viața ei și spune că se simte pregătită să dea tot ce-i mai bun în competiție. Deși cariera în lumea muzicii i-a adus mii de fani în toată lumea, puțini știu că a mai cochetat și cu alte domenii. Iată tot ce nu știai despre Faimoasa de la Survivor România 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Xonia de la Survivor România 2022. În urmă cu câteva zile, în emisiunea lui Cătălin Măruță au fost anunțați cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022. Printre cei care vor face parte din această echipă se numără și artista Xonia. Are 32 de ani și arde de nerăbdare să participe în competiția din Republica Dominicană, ce va fi difuzată pe Pro TV.

Cine este Xonia de la Survivor România 2022. Suferă de o boală autoimunăCine este Xonia de la Survivor România 2022. Suferă de o boală autoimună

Cine este Xonia de la Survivor România 2022. Xonia s-a născut pe data de 25 iunie 1989, în Melbourne, Australia. Numele ei real este Loredana Sachelaru, iar părinții ei sunt români. Ce nu știu mulți este că pe lângă faptul că e cântăreață, Faimoasa de la Survivor România 2022 este și compozitoare, model, actriță și dansatoare.

Citește și: Cum arată Xonia după ce a avut probleme de sănătate și fața umflată.A întors toate privirile la VIVA! Party 2021

Citește și: Xonia, apariție de senzație, după izolare!A slăbit foarte mult și afișat o siluetă de invidiat

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:„M-a surprins că a păstrat…'

Citește și: Larisa Iordache se retrage din gimnastică:„Un nou capitol este gata să înceapă'

Cine este Xonia de la Survivor România 2022

Cine este Xonia de la Survivor România 2022. Xonia de la Survivor România 2022 și-a descoperit talentul muzical încă de la o vârstă fragedă. A urcat pe scene internaționale încă de la 8 anișori. Câțiva ani mai târziu, la 14 ani, ea a semnat un contract cu o faimoasă casă de discuri din Australia, țară ei natală. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști cunoscuți, atât din România, cât și din străinătate, cum ar fi J Balvin și Kylie Minogue. În 2010, cântăreața a lansat melodia „My Beautiful One', împreună cu Deepcentral, și a fost cea mai difuzată piesă a anului, potrivit Media Forest.

Xonia de la Survivor România 2022 a cochetat și cu alte domenii. În 2006, ea a fost aleasă să reprezinte Australia la un concurs de frumusețe intitulat „Miss Diaspora'. A și câștigat competiția, iar de atunci a apărut pe și mai multe scene ale lumii. Publicul a îndrăgit-o imediat pentru vocea ei inconfundabilă. Aceasta a absolvit cursurile unei școli celebre de muzică de peste Ocean, „Hollywood Pop Academy' din Los Angeles.

Xonia, despre Survivor România 2022

Cine este Xonia de la Survivor România 2022. În ceea ce privește noul proiect din viața ei, Xonia a mărturisit că e pregătită să participe la Survivor România 2022. Spune despre Faimoși că sunt „cei mai tari', iar temperaturile ridicate din Dominicană nu sunt o problemă pentru ea, deoarece e obișnuită cu căldura din Australia.

„Sunt super excited. Foarte pregătită, abia aștept. Sunt pregătită, nu vezi ce echipă am. E cald, sunt obișnuită. Cu echipa asta minunată vom câștiga. Faimoșii sunt cei mai tari. Sunt născută și crecută în Australia, de câțiva ani buni sunt în România', a spus Xonia de la Survivor România 2022 în emisiunea „La Măruță', de pe Pro TV.

Pe lângă talentul ei artistic, Xonia s-a făcut remarcată și printr-o frumusețe ieșită din comun. Cu toate astea, din păcate, Faimoasa de la Survivor România 2022 nu a fost ocolită de necazuri. S-a confruntat multă vreme cu depresia și anxietatea din cauza unor probleme de sănătate și a răutăților haterilor. Cea mai grea perioadă pentru ea a fost cea în care a suferit de o boală autoimună, care i-a afectat chipul.

Xonia de la Survivor România 2022 suferă de o boală autoimună

Cine este Xonia de la Survivor România 2022. Într-un interviu, Xonia de la Survivor România 2022 spunea că are și în prezent aceeași problemă și că încearcă să țină totul sub control.

„Eu în continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui. (…)

Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus meditație, credință.', spunea ea, conform bzi.ro.

Cu cine se iubește Xonia

Cine este Xonia de la Survivor România 2022. Totodată, Xonia de la Survivor România 2022 a spus despre ea că e o persoană pozitivă și credincioasă. Are o familie minunată, care i-a fost mereu alături, lucru ce a ajutat-o enorm să treacă peste perioadele grele din viața ei.

„Sunt o persoană pozitivă și cu credință în Dumnezeu. Sunt recunoscătoare familiei mele, care mi-a fost alături întotdeauna. Au fost singurele persoane care au știut și au înțeles prin ce trec. M-au susținut, încurajat și iubit necondiționat.', mai mărturisea Faimoasa de la Survivor România 2022.

În ceea ce privește viața sentimentală, Xonia a ales mereu să păstreze o oarecare discreție. Faimoasa de la Survivor România 2022 nu a dat prea mult amănunte despre cel care i-a cunoscut inima. Conform spuselor ei, se iubește cu un bărbat din Taiwan.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022

Noul sezon va fi prezentat de aceeași gazdă ca și în ediția anterioară. Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2022, crede că s-a născut pentru această emisiune. Vrea să fie și de această dată „brokerul emoțiilor, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenții din Republica Dominicană.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter