Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu: "M-a surprins că a păstrat..."

Publicat pe

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au fost împreună timp de 10 ani, iar în 1996 au decis să se despartă. Cu toate că au mers pe drumuri diferite, cei doi au decis să rămână prieteni. Astfel, vedeta a fost și ea la această lansare a cărții „Istoriile unui vehement – Ipocrația'. Gestul său, însă, a surprins pe toată lumea. Ce a făcut fosta parteneră a omului de afaceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a decis să-și publice prima carte, în care se regăsesc informații atât despre viața ta sa profesională, cât și despre viața sentimentală. În ziua în care a decis să o publice, miercuri, 15 decembrie, a vrut să aibă persoanele apropiate lângă el.

Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu: "M-a surprins că a păstrat..."Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu: "M-a surprins că a păstrat..."

Astfel, Romanița Iovan, cea cu care omul de afaceri a format o relație mai bine de 10 ani, s-a prezentat la lansare. Gestul făcut de vedetă l-a surprins chiar și pe Irinel Columbeanu. Ce a făcut aceasta.

Citește și: DIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă.Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodel

Citește și: FOTO! Romanița Iovan a făcut furori pe plajă în bikini la 54 de ani!Ce eforturi face pentru a se menține slabă

Citește și: Alexandra Stan, motivul divorțului după trei luni de căsnicie:„Eram disperată!’

Citește și: Ruby investește în criptomonede:„Nu-mi mai vine să-mi cumpăr țoale și fițe’

Romanița Iovan, gest neașteptat la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format un cuplu mai bine de 10 ani. Cei doi au fost extrem de discreți, iar din perioada respectivă nu există nicio fotografie cu aceștia. După ce au decis să meargă pe drumuri diferite, au decis să rămână prieteni.

În urmă cu două zile, omul de afaceri și-a lansat prima cartea, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația', iar la publicare a vrut să îi aibă alături pe oamenii apropiați.

Printre aceștia a fost și Romanița Iovan, care l-a surprins plăcut pe fostul ei partener de viață. În momentul în care a venit cu o carte, să îi dea autograf, Irinel Columbeanu a observat că ținea în mână un pix pe care i l-a făcut cadou în urmă cu 30 de ani. Se pare că vedeta și-a dorit foarte tare să semneze cartea cu pixul respectiv.

Atunci când i-am dat autograf, m-a surprins că a păstrat un pix pe care i l-am făcut cadou acum 30 de ani. Nu mai țineam minte. Chiar a vrut să semnez cu el', a spus Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro.

Romanița Iovan, despre relația cu Irinel Columbeanu

În cadrul unui post de televiziune, creatoarea de modă spunea că relația cu Irinel Columbeanu a fost foarte frumoasă și că, după despărțire, au înțeles că pot rămâne prieteni.

Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre. Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire', a declarat Romanița Iovan.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter