DIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă. Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodel

Publicat pe

Romanița Iovan împlinește 54 de ani anul acesta, însă arată ca la 20, când era fotomodel, unul dintre cele mai apreciate la vremea sa. Secretul creatoarei de modă? „Bătrâneţea vine după 80 de ani, cu siguranţă, iar stilul de viaţă sănătos cred că îşi pune amprenta pe mine', spune Romanița, care a dezvăluit că din dieta sa lipsesc tutunul, cafeaua, carnea roșie, dar și zahărul.

DIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă. Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodelDIETA cu care Romanița Iovan se menține în formă. Designerul arată la 54 de ani ca la 20, când era fotomodel

Creatoarea de modă primește zilnic aprecieri pe rețelele de socializare, iar cea mai recentă fotografie postată de Romanița i-a încântat maxim pe fanii săi. „O frumusețe! Și atunci, și acum! Fiecare vârstă are frumusețea ei!', au apreciat prietenii de pe Facebook o fotografie care o înfățișează pe Romanița pe vremea când era fotomodel.

Au trecut mai bine de 30 de ani atunci, însă creatoarea de modă este la fel de suplă, iar pentru asta recunoaște că mănâncă sănătos și face sport.  „Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă și nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus', spune creatoarea de modă.

Pe lângă mișcare fizică, Romanița admite că nu doar acesta este secretul siluetei sale, ci și anumite restricții alimentare pe care le-a transformat deja într-un stil de viață. Dar și fericirea pe  care o trăiește de mai bine de zece ani este un factor important pentru aspectul său fizic impecabil.

„Consider că este o influenţă pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relaţie pe care am avut-o cu un bărbat până acum, spunea Romaniţa Iovan anul trecut.

Romanița consumă apă purificată cu argint

„Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez.

Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.

Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri!', a spus Romaniţa Iovan.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter