Cină la prima întâlnire? Ce spune despre tine mâncarea aleasă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Tot ceea ce facem transmite anumite mesaje despre noi. Dacă sunteți la prima întâlnire și ați ieșit la prânz sau la cină, ceea ce comanzi și mănânci spune multe despre tine, despre cât de încrezătoare sau nesigură ești.

Comanzi o salată sau ceva dietetic

Primul gând care îți trece prin minte este că el va vedea cât ești de preocupată să mănânci sănătos, să ai un stil alimentar echilibrat.

Însă la nivel profund bărbații percep alt mesaj! Acela că ești nesigură pe tine, poate într-o continuă luptă cu dietele.

Că nu ești mulțumită de felul cum arăți, că ești stresată, vrei să-i lași o impresie bună, și, culmea, va considera mai atrăgătoare o femeie care nu-și pune bariere în ceea ce privește mâncarea.

Asta nu înseamnă să devorezi o pâine, aperitiv, felul 1, 2 și desert, ci să mănânci atent, corect.

Citește și:

Ceartă-te sănătos! Ce greșeli să eviți când are loc o ceartă în cuplu

Cum îți dai seama că e bun în pat, fără să vă dezbrăcați

La prima întâlnire comanzi ceva mai puțin pretențios

Asta arată că ești relaxată, ești asumată, nu ești fițoasă și nu ai niște standarde îngrozitor de înalte care vor fi extrem de obositoare sau solicitante pentru el.

Bărbații se simt mult mai în largul lor cu o femeie care nu spune nu unui hot dog, unei pizza sau unei fripturi.

Bărbații funcționează simplu și abordările prea simandicoase sau complicate îi fac să dea înapoi.

Desigur, nu trebuie ca la prima întâlnire sau la următoarele să consumi numai junk food sau hamburgeri, ci pur și simplu să fii tu.

Până la urmă aceasta este esența, să fii naturală, iar el să se îndrăgostească de cine ești tu cu adevărat, nu de o imagine construită ce până la urmă se va fărâmița precum un puzzle.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter